divendres, d’agost 25, 2006

Disney goes into APOCALYPSE NOW

Si la novel·la de Conrad és hipnòtica, no menys ho és la personalíssima versió de Francis Ford Coppola, un home capaç de fer El padrí amb el gran Brando i el petit Pacino, o Jack amb el malaltís Robin Williams.

No diré res de la psicotròpica producció i el delirant rodatge del film, perquè ja està tot dit i per això ja hi ha tres milions de blogs més.

Si del Cor de les Tenebres teníem a Robin Harlow, el més destacable d'Apocalypse Now és l'actuació de Geni Kurtz, en un registre absolutament diferent del que li coneixíem fins avui (després el Geni va cobrar un dineral per sortir cinc minuts al Superman protagonitzar per Mogli).

Aquí en tenim un fotograma:2 comentaris:

Rafael P. ha dit...

Genial. Me encanta el juego de sombras que le has hecho.

Pansete ha dit...

Com vostè haurà intuit per les referències constants a "Endogàmia", servidor també s'ha llegit "El cor..." durant aquest estiu i ha quedat profundament impressionat. El llibre és genial i la peli, distanciant-se argumentalment -però no en l'essència-, ho és tant o més. M'ha passat com a 2001, que llibre i peli, essent diferents i conservant la seva autonomia, crec que es complementen a la perfecció...