dimecres, d’agost 16, 2006

No hi ha cap Gore Verbinsky

Com el nou Alan Smithee... Qui és Gore Verbinsky?

-Algú ha vist el meu gat?

Una excusa, un nom inventat, una tapadera que usen els productors de Hollywood quan fan anar la batidora i els surt qualsevol cosa. La careta que es col·loquen els directors mediocres subjugats pels grans estudis, per no signar productes infames.

Gore Verbinsky és sinònim de manca d'ànima, de falta de personalitat, de calers gastats de qualsevol manera.

Només hi ha tres fotos d'aquest ens, i sempre fa cara d'haver estat afussellat abans d'ahir, amb aquestes galtes de pa de quilo i la mirada d'un maniquí del Zara.

Qui dimonis té una carrera així?

Un ratón duro de roer amb Nathan Lane. El seu nom de broma ja surt com a provatura en un film infantil, no fos cas que algú se n'adonés.

The Mexican. Calen en Brad Pitt i la Julia Roberts per tenir un bombaso, es diu algú en un despatx. No gasteu ni cinc en el guió ni en la direcció.

The Ring. Qui necessita un director per a un remake? Qui necessita ser original? Firmeu com a Gore, que és més barat!

Piratas del Caribe. La maldición de la perla negra. Hi havia algú al darrere de l'atracció de Disneyland? Oi que no? A més, les pelis de pirates fan de mal veure, no tenen mai éxit. No ens hi juguem les garrofes, i col·loqueu el Verbinsky dels collons.

El hombre del tiempo, amb Nicholas Cage. Hi havia dos directors candidats per portar les regnes d'aquesta... pel·lícula: Gore Verbinsky i Radomir Antic.

Piratas del caribe 2 i 3. Ha colat, ha colat, ha colat! Digueu-li a aquell ximpancé borratxo que toca la trompeta que ja pot marxar!

-Sóc un artesà del cinema