dijous, d’agost 17, 2006

Parkyourmother


La darrera moda en el magnífic barri residencial on visc (tothom acabarà en una residència abans dels 35 anys, si no per greus danys al fetge, per alguna ganivetada que altra) es tracta
del parkyourmother.

Fins fa poc, els cotxes aparcaven damunt la vorera, per causa del reduït espai. Massa fàcil. La diversió va començar enveïnt els guals: el joc es trobava en saber quins estaven al corrent del pagament i quins no. Una espècie de Ruleta Rusa del Vado. La modalitat menys arriscada era aquella en la que el conductor deixava un paperet sobre el volant amb inscripcions del tipus:

Caye Perceve 45 3º 2ª

Aquell que sortia del garatge de casa, havia de caminar un parell de carrers per anar a buscar l'intrèpid apostador de la Ruleta Rusa del Vado.

Quan es van cansar de caminar, i van començar a trucar a la grua, els apostadors van deduir que si duien telèfon, ells també podien estar localitzables.

Yame al 815-162342

O el més inquietant:

Perdida al 815-162342

Surt més a compte anar-los a buscar al bar, que es on estan.

Però tot això s'ha acabat. Ha arribat la nova modalitat, i ha arribat per quedar-se.
Per practicar el Parkyourmother només cal:

  1. Una mare amb disponibilitat horària i paciència.
  2. Un cotxe atrotinat.
  3. Experiència mínima de quinze anys a la barra del bar El Trago, i mínima de cinc en la màquina Corsarios.
  4. Un euro cinquanta pel carajillu.

El procés és senzill. Es tracta d'arribar amb el cotxe, que acostuma a estar abonyegat perquè el conductor ni sap conduïr ni reuneix les condicions psicofísiques per fer-ho, i dur la mare al seient del copilot. La mare sol ser una dona gran, de pell reseca, públic potencial del Diario de Patricia, que espera impàvidament dins el vehicle. El conductor (no cal que sigui el fill, el negoci de les mares de lloguer té un futur brillant) només s'ha de preocupar de deixar el cotxe sobre la vorera, si és en una cantonada amb un pas de peatons adaptat per a discapacitats millor, i fer el que hagi de fer (adelante, adelante, juego, premio, adelante, premio). La mare ha d'ésser adoctrinada a dir: enseguida vuelve, ha ido a la farmacia a por las pastillas. No és necessari que vocalitzi.

Contraindicacions: S'ha comprovat que la mobilitat de l'usuari i el nivell de vida milloren amb la implantació del parkyoumother. No es coneixen casos en què s'hagi multat el vehicle, ni que s'hagin endut la mare. Es recomana estacionar a l'ombra a l'estiu, per evitar morts innecesàries de la matèria primera del parkyourmother.

2 comentaris:

Rafael P. ha dit...

Qué flipe, macho. Y yo que pensaba que eso eran tácticas de los gitanos para cuando tenían un accidente o similares.

Doc Moriarty ha dit...

Es la maldita globalización!