divendres, de setembre 29, 2006

Sessió de lobotomia

Ho lamento, però és necessari.

Aquí teniu dues dosis per al vostre tractament neurològic.
2 comentaris:

Pansete ha dit...

Home de déu, ¿què s'ha proposat? ¿Circuitar definitivament les nostres, ja de per sí, pobres ments? Serà difícil: jo he vist coses que els vostres ulls no creurien...

Youtube ens permet una arqueologia basuril d'allò més interessant.
El video de Mr. T està molt rebé. Llàstima que la seva forma de moure's sigui presagi de l'esclerosi criminal que va acabar postrant aquest personatge en una cadira de rodes (clar que això del collarí de ferro pintat d'or que porta tampoc era bon senyal).

I això d'en Deivit Jaseljof... ¿"Psicotrònic" és un adjectiu que es queda curt, oi? Déu del cel... ¿Qui collons va ¿¿¡escriure!!? el ¿¡¿guió?!! d'aquest ¡¡videoclip?!? He tingut la mateixa sensació que quan vaig veure "Batman i Robin" -la d'en Jorx Cluni com a Brus Üein- (fora bromes: aquesta peli em va estar rondant pel cap durant tres dies després de veure-la: ¡¡no m'ho creia!!).

Ai...Jo també trataria bé a ma mare si aquesta no estigués massa ocupada guanyant-se el pa en una cantonada del carrer Robadors.

Doc Moriarty ha dit...

El video del Mr. T (que té una magnífica versió fet per La Hora Chanante, Hijodeputa, hay que decirlo más presenta dos factors d'inquietud molt elevats.

1. La calça curta del senyor Baracus, amb els mitjons ben amunt.
2. No es distingeix ni una de les cares dels protagonistes del video. És com si fossin espectres, com si el temps els hagués borrat de la història. Són ectoplasmes dels personatges de Enredos de familia.

Sobre el video de Hasselhof, poca cosa puc afegir. Aquest home va ser responsable de Los vigilantes de noche.