dilluns, d’octubre 02, 2006

Deconstruint La Central

S'està convertint en missió impossible trobar aquesta pel·lícula, considerada ja una de les pitjors de la història en els fòrums d'internet consultats.

Primer van aparèixer les fasts movies: com el menjar ràpid però de cinema. Recordo els temps en que al cinema Victòria o al Comedia les pel·lícules duraven tres mesos. Avui amb prou feines n'hi ha que aguanten el primer cap de setmana.

Després es van extingir els videoclubs. No hi vam perdre gaire, més que l'entranyable tacte de les caràtules acumuladores de pols al llom i els biombos a la secció d'adults. Vam jubilar aquells rebobinadors de cintes VHS amb formes de cotxes tipus Knight Rider (que es deia coche fantástico, no érem tan estrictes com ara), i el carnet es podreix en algún racó de casa nostra.

L'internet ens ha permès accedir de forma més o menys lícita a qualsevol títol cinematogràfic, amb major o menor qualitat. No en sabem més de cine, potser no en veiem més (no hi ha temps), però tenim la sensació que està més al nostre abast.

I tot i així no trobo La Central, que apareix a l'emule disfressada dels següents subproductes:

Sista 8. Porno malaltís de lesbianes negres de dents groguenques. Molt mal il·luminat, ambientat a la mansió de Resident Evil, amb poca depil·lació, crec que he arribat a olorar-ne la flaire a bacallà un migdia d'agost.


Animadoras y puritanas. Ni animadores, ni molt menys puritanes. Ni tan sols el títol no té res a veure amb aquest gonzo matusser, farcit de toxicòmanes que per una paperina es deixen fer de tot en un parterre de la Ciutadella. Execrable és potser la paraula més indicada per definir un parell d'hores on les lleterades són fora de quadre, ells uns macarres amb barret de cowboy i les postures es repeteixen com a la cadena de muntatge de la SEAT en cada polvo.


Una peli gavatxa de no sé qué d'un garçon, que sembla que va de gays. Res interessant.

S'haurà perdut com les cintes de la NASA? Què pot dir de tot això Iker Jiménez?

2 comentaris:

Pansete ha dit...

Malauradament, no he vist La Central però sí "Puritanas Animadoras". Efectivament, és insulsa i avorrida. I és una llàstima, perquè la Phoenix Ray és una "suripanta de órdago (y orgasmo)". Per desgràcia, la pobra mossa té -i perdoni l'acudit fàcil- la gràcia al cul fent la seva feina i es menja les polles amb la mateixa gràcia i ganes que jo; és a dir: cap ni una. Molt recentment he fet un descobriment prometedor: Sasha Grey.

Doc Moriarty ha dit...

Prometo fer-ne un seguiment, i exposar-lo a http://salaequis.blogspot.com