dimecres, d’octubre 04, 2006

Impacte cranial 6: Obregon's Inferno


Hi ha una certa justícia universal, intangible, que col·loca cadascú al seu lloc. Allò que deia el butano, que el tiempo da y quita razones. I d'abrazafarolas i meapilas, el món en va ple.

Però el que li ha passat a l'Ana Obregón és de judici final. Després d'arribar a cotes de popularitat inimaginables per un subproducte humà com és ella, de perpretar tortures televisives com A las once en casa o Ana y los Siete, després de mostrar durant anys el costellam cada estiu a la platja, i parir l'Anticrist de cognom italià, l'Anita s'ha fotut una bona hòstia.

Presumia que amb Ellas y el sexo dèbil faria un 35 d'audiència, i en la tercera emissió ha fet un 6,3. He mirat tres minuts d'aquest engendre, i l'abisme m'ha tornat la mirada. Se l'han fet petar bé, aquest cop, com quan la van fotre fora de la seva pròpia sèrie d'aquells nens infames. Com en aquella vegada, on ella va dir que tota una generació de nens espanyols creixerien traumatitzats per la seva mort en un avió sobre la selva amazònica, ara no ha dubtat en acusar la cadena de jugar en contra seva. ¿No ha estat prou dur fer-nos creure que la biològa i l'anorèxica de les Spice Girls es barallaven pel subnormal del Beckham?

A l'infern dels zombies, l'Anita Obregon i tots aquells que li segueixen el joc, com en Miki Molina, politoxicòman de professió.Tots tenim un passat (però algunes més que d'altres)
Imitant el look Superstar de Bienvenida Pérez

2 comentaris:

Pansete ha dit...

Jo tampoc vaig poder suportar més de tres minuts. Però els suficients per adonar-me que lo d'aquesta senyora no té nom... És una narcissista desbocada. És una dona que no sap que fa anys que se li va cremar (i no només passar) l'arrós. És una imbècil (i ella s'autodefineix com ¡talentosa chica para todo! I en part, sí que es chica para todo: para un bukkake, un fisting, un trio...).
En fi, un horror. Em sembla que ja li han retirat la sèrie i tot, oi? Donem gràcies al totpoderós Déu de les Ones Catòdiques.

Doc Moriarty ha dit...

Intenten fer un bukkake amb la Obregon i la colla de moteros llardosos es queden secs de cop.