diumenge, d’octubre 08, 2006

Michael, Michael... Michael Michael Michael


A l'época del tunning i del carnet per punts, torna Michael Knight, el hombre que nunca existió, en un mundo lleno de peligros.
¿Si Kitt l'interpreta Lightning McQueen de Cars, qui es posarà a la pell del macarra de rínxols? ¿S'haurà follat Devon la seva apadrinada? ¿Hi haurà un duel amb l'Halcón Callejero? ¿Es barallaràn amb l'equipo A per defensar les mateixes pagesetes asetjades per latinfudistes que volen fer-se amb les terres del seu pare malalt?


David Hasselhof, l'home autoparòdia, capaç d'adormir-se en una entrevista, d'aguantar la respiració tota una escena fins a llançar-se de cap a l'aigua a mig metre de profunditat, de creure's tant el personatge que de dia el feia nedar entre silicona, i de nit es feia acompanyar d'un negre simpàtic en aventures detectivesques que no s'empassa ni la Paris Hilton. Colze a colze amb en M(ala) A(ctitud) Baracus, en Howling Mad Murdock, en Fénix i en Hemingway Smith.

¿Hauran canviat ja el ranci logo de La Fundación para la Ley y el Orden?
¿Tornaran els cotxes de cinc duros davant les sabateries per que s'hi monti la quitxalla, i ens pregunti cada tres minuts michael, michael, michael dónde estás?


2 comentaris:

Pansete ha dit...

Mon Dieu, acaba vosté de fer-me tornar a la infància i recordar què cutre va ser! O sigui que volen fer la peli, eh? Of course en Deivit Jaseljof farà un gloriós ca(ma)meo, si abans no ha mort d'un sobredosi de cocaïna injectada al penis. I qui serà la veu del cotxe? En Frank Oz autoparodiant en Yoda?

Per cert, avui en dia ningú parla massa de L'Halcón Callejero però jo la recordo amb un cert carinyo. Sobretot allò de la "hipervelosidá" (que no era més que accelerar la filmació).

En fi, que la nostra educació sentimental és una merda; res a veure amb la de Stendhal (potser, per sort). Snif... amic Doc, tenim una edat...

Doc Moriarty ha dit...

Sí, i només una!

Sóc contrari a tot el que comporti la morrinya i la nostalgia, perquè és un pretext per a estancar-se.

He tornat a veure El gran héroe americano i V recentment, i prefereixo no recuperar res més d'aquella época, per por de destruir l'univers tal i com el coneixem.

L'Halcón Callejero ha de ser només un record, que si ja em semblava dolenta aleshores...