dijous, de novembre 30, 2006

Cuina per a espies

Hola familia! Sóc Serrano, Ismael Serrano, i avui us ensenyaré l'última moda gastronòmica que ens arriba de Londres: el sushi ruskii.
Per cuinar un sushi ruskii, ens calen els següents ingredients:
  • Salmó cru, tallat ben petit, sense espines.
  • Arròs blanc glutinós.
  • Alga Nori.
  • Vinagre de d'arrós.
  • Poloni 210.
  • Wasabi.

Es bull l'arròs i s'escorre. Hi afegim el vinagre per perfumar-lo. L'estenem sobre una làmina d'alga Nori i aleshores col·loquem el salmó.
Ara vé el toc especial de la casa, un pensament de Poloni 210. No ens excedim gaire, perquè només volem matar un espia, i no són maneres d'intoxicar tots els començals i plenar els avions d'isòtops radioactius, d'acord?
Ho enrotllem tot i ho servim a temperatura ambient.
Així, en un tres i no res, tenim un plat molt bo, amb un presentació execel·lent, i de digestió fàcil i homicida.

Per acompanyar, com a beguda, el KGB recomana un Martini amb gotes de cicuta, l'anomenat Còctel Putin, que farà les delícies dels paladars més exigents.

Bona cuina!

6 comentaris:

Zypyty ha dit...

ja,ja,ja,l'ultima moda assesinats a la carta (japonesa).Casi millor que plorem ¡no!

Questionaire ha dit...

Doncs si amb el sushi fan això, no vull pensar què deuen fer amb el caviar...

Doc Moriarty ha dit...

La meva teoria és que el caviar es va extingir fa tres-cents anys, i des d'aleshores el que venen amb el nom de caviar són caquetes de rata nana de txetxènia. De fet, el que creiem que és el característic sabor salat del caviar, no és més que pus de rata.

Pansete ha dit...

Mmmmm... Hauríem de veure quin és el significat en txeté de "lumpo" (recordeu que tot el "caviar" que tenim per aquí són "huevas de lumpo"). Jo també aposto pel pus de rata ennegrit.
Per cert, Doc: magnífics els dissenys dels blogs i pàgines recomanades. En veure el Ché cardant-se un habano del quinze, una llàgrima emocionada ha lliscat pel meu encaputxat rostre...

Doc Moriarty ha dit...

No es deixi vèncer per l'emoció! Només ens podem rendir davant quantitats ingents de diners!

Reduiré el tamany dels dissenys, que ocupen mig blog, però cregui'm si li dic que el d'Endogàmia Virtual està fet amb especial dedicació.

Pansete ha dit...

M'ho crec, snif, m'ho crec...