dimecres, de novembre 29, 2006

Familia

Chris Peterson té més de trenta anys i viu amb els seus pares. És feliç: té una feina i un amic. Treballa repartint diaris amb la seva bicicleta, i la dona del seu millor col·lega l'odia, i l'odia molt. Els seus pares no surten mai del menjador, sempre esmorzant en bata, a qualsevol hora del dia. En Chris té una vida d'allò més vulgar: es queda atrapat en una muntanya russa, es fa amic d'una banda d'Angels de l'Infern, beu aigua radioactiva que el torna campió universal de deletrejar paraules. Un bon dia, decideix independitzar-se. En Chris se'n va a viure amb un policia jubilat de dubtoses aficions. Continua visitant els seus pares, però és més difícil perquè Chris té la mala sort de morir cada dia. Adopta un extraterrestre regorgitador que es troba al camp, però aquest l'acaba abandonant. Chris Peterson pedaleja al ritme de Stand dels REM.

Jack Malloy, separat d'un horror de dona amb qui encara carda, viu amb els fills. I amb el conill de peluix, mister Floppy. Jack és un obsés per les armes i la cervesa, i manté llargues converses molt personals amb el senyor Floppy sobre les dones i tot allò que li passa. El peluix és un fill de puta, però l'ajuda a sobreviure a Ryan, el fill gran a qui anomenen el tonto o ese; a Ross, un nano que va passat de voltes; o la Tiffany, la noia de grans pits i inocència candorosa que rep aplaudiments cada cop que apareix per la porta.Grans moments d'aquesta familia són la representació de Romeu i Julieta, amb Shakespeare removent-se (literalment) a la tomba, o la lectura de cartes de les admiradores del senyor Floppy, tot un model a seguir.

Michael Bluth té una familia peculiar. És vidu, i té un fill: George Michael. El dia que detenen el pare per malversament de fons, Michael haurà de fer-se càrrec de l'empresa... i de la familia. Viuen junt en una casa model dalt d'un turó on tot és de mentida. Els germans d'en Michael són la Lindsay, una rossa sexy casada amb en Tobias Fünke un expsiquiatra ficat a actor amb nul talent; en GOB, un mag expulsat de la societat d'ilusionistes per haver revelat un truc a la televisió; i en Buster, el borderline, que viu amb la mare i un enorme complexe d'Edip. Aquesta ho fa tot perquè la familia no es porti bé, i aprofitant que el pare està a la presó (on es troba d'allò més còmode), s'embolica amb el germà bessó d'aquest. La filla de Lindsay, una adolescent, li tira els trastos al seu cosí (en George Michael) per mostrar la seva rebelia. Complicat? Gens. Moments estelars d'en Michael: la visita a Mèxic darrere perseguit per un caçarecompenses, contractar en Carl Weathers com a professor d'actuació a canvi d'un apat diari, liar-se amb una jutgessa cega i robar-li l'expedient de son pare.


2 comentaris:

blondie ha dit...

Americans, suposo. Quin gran país!

Doc Moriarty ha dit...

Em crec abans aquestes famílies que la de Cosas de Casa, de lluny!