dijous, de novembre 09, 2006

La invasió dels Tecnocasa
Tot va començar en morir en Cassèn. Amb ell s'anava l'última generació d'APIs. No eren només promotors immobiliaris, eren la darrera defensa davant els Tecnocasa, beines procedents de l'espai exterior i de llatinoamerica que reprodueixen éssers humans a casa nostra i els treuen l'ànima, amb un únic i megaloman objectiu: dominar el món a través de la compra venda de pisos.

Són fàcils de reconèixer. Són joves, amb el cabell engominat i el rostre seriós. Duen trajo blau fosc i camisa blanca. Però la característica més distintiva és la corbata verda. Formen els nius a qualsevol indret: on abans hi havia una peixateria, la papereria que va haver de tancar fa un mes, la vella botiga de discos xapada per la pirateria... Però se'ls troba en manades a les boques del metro, en grupets de tres o quatre, a l'aguait. Quan troben una víctima, li tallen el pas i l'interroguen ¿quiere un piso? No són fàcils de fintar, segueixen la víctima uns quants metres, mostrant-li la carpeta plena de papers i esgrimint un bolígraf, per si caigués una signatura.

Sobretot, no se'ls ha de mirar als ulls. Si s'estableix contacte visual, la víctima serà conduïda fins al niu mitjançant enganys i serà absorvida i reproduïda pels tecnocasa. Serà un d'ells, un més, disposat a captar, captar i captar. Sovint deambulen individualment: el seu perill és superior. Proveïts de tríptics que introdueixen en les bústies, s'aventuren a cercar víctimes porta a porta. Alerta! La seva verborrea és hipnòtica, i si aconsegueixen entrar i seure a taula, el procés de reproducció dels tecnocasa s'accentua i s'expandeix a tota la familia.

Es recomana donar difusió a aquest missatge. La humanitat sencera es troba en perill.

3 comentaris:

Listo Entertainment ha dit...

Mort als venedors porta a porta!

Listo Entertainment ha dit...

Que no quedi ni un tecnocasa, ni un venedor d'enciclopèdies, ni un Mas!

:)

Doc Moriarty ha dit...

Dimecres devien estar especialment famolencs: vaig rebre la visita d'un de Fecsa Endesa, d'un de Jazztel i d'un de Gas Natural.

Electrificaré el timbre de la porta.