diumenge, de novembre 19, 2006

Una ment criminal brillant


Va assassinar la seva dona i un amic a la porta de casa, amagat darrere uns arbustos al jardí de l'entrada. Els va cosir a ganivetades, i només li va faltar firmar-ho. Va fugir de la policia en el seu quatreperquatre en directe, retransmès per qualsevol informatiu arreu del món. Va ser objecte del primer gran judici mediàtic després de Nuremberg. Va ser declarat innocent per la via penal, i culpable per la civil.
Suc de Taronja Simpson, l'actor, el jugador de futbol americà, ha escrit If I did it (Si jo ho hagués fet), on explica amb pèls i senyals com hauria matat la dona i l'amant si hagués estat ell. Només una Ment Criminal Brillant és capaç de realitzar una proesa com aquesta, i enriure-se'n de tothom a la cara. O ser entrevistat i apunyalar la periodista amb un platan de goma mentre taral·leja la banda sonora de Psicosi. OJ va intentar vendre el White Ford Bronco per la tele, sota el lema: "Va ser bo per mi, em va ajudar a escapar!".
Actualment viu a California, no té feina i cobra dos milions de dòlars per entrevista. Fa veure que busca l'assassí de la seva dona.

Charles Manson, ets una nena poruga!


OJ hauria de ser el pròxim villà de la saga Bond: ho té tot per competir al costat de Goldfinger, Blowfeld o Scaramanga. Ja va estar a punt de ser el Terminator abans que l'Arnold, però se'l va descartar perquè el públic no l'acceptaria en el paper de dolent.


2 comentaris:

Igrein ha dit...

Jajajaja!!! Que bo el vídeo!!! He estat rient durant tota l'estona!
I així aquest home es suposa que va matar la seva dona i a un amic i no li ha passat res?
Es que la justícia... deixa molt que dessitjar.
Bé, ha sigut un plaer haver-te trobat per casualitat.
Hi tornaré.
Petons!

Questionaire ha dit...

Déu del cel, com ha envellit aquest home!!!