dimarts, de desembre 12, 2006

Tarantino roda amb Joan Pera i Paco Moran

Després que en Woody Allen confirmés que rodarà el seu proper film a Barcelona (Get your scum for free), protagonitzat per en Christian Bale i una recreació virtual de Joan Closas en el repartiment masculí; i Angelina Jolie i Amparo Moreno com a noves muses del director novaiorqués, ens arriben notícies d'un altre rodatge internacional per les nostres contrades.

Es tractarà de Livingstone, presume, el nou projecte de Quentin Tarantino, que comptarà amb la participació com actors principals de Joan Pera i Paco Moran. Basat en el clàssic videojoc d'Opera Soft, inspirat alhora en les aventures del reporter Sir H. Morton Stanley (Pera) a la recerca del doctor Livingstone (Moran) a l'Àfrica colonial, la pel·lícula de Tarantino promet un desplegament de mitjans i, com de costum, de referències pop de tot tipus.


"No hi ha cap dubte que Apocalypse Now estarà present en el rodatge, en l'esència del viatge. Però vull donar-li al film un aire menys trascendent, més épic, i aproximar-lo, per què no, a En busca del templo de oro de Chuck Norris. En aquest sentit, crec que Joan Pera té el físic i el talent per imposar-se com a nou heroi d'acció"
declara el director.

Per la seva banda, la lesió de Paco Moran endarrirà l'inici de la seva participació, que està en fase de preproducció, i que es filmarà al corredor del Montnegre i als estudis Pinewood de Londres. "Claro que meteremos alguna morcilla", diu Moran "de hecho, Quintín nos ha dado total libertad para que retoquemos el guión que, entre nosotros, me parece que encotilla mucho".

"Ai sí, em fa una il·lusió tremenda. Jo estava a casa, discutint-me amb la dona pel comandament a distància, quan va trucar el Tarantino. Vaig dir als nens, agafeu el telèfon, feu alguna cosa més que menjar de gratis!" ha manifestat Joan Pera en els assajos de l'obra que ara mateix representa "Espero que el meu públic ho entengui i esperi a la tornada... si n'hi ha!"


S'espera l'estrena de Livingstone supongo per a la tardor del 2008.