dilluns, de gener 22, 2007

Diseña tu mosso


--Vostè ha reconegut un dèficit de 700 agents en els Mossos d'Esquadra i, a partir del 2009, hi haurà noves promocions de 3.000 agents per cobrir vacants. ¿S'ha plantejat recórrer als immigrants?
--Sí, ho estem estudiant. Crec que és absolutament necessari que en una societat com la nostra, amb la complexitat que té, hi hagi molts més mossos immigrants.

--Però han de tenir la nacionalitat espanyola.
--Sí, és clar, es tractaria d'anar-los a buscar i de facilitar-los d'alguna manera l'entrada, mitjançant cursets previs o altres fórmules que estem estudiant. El 15 de desembre vaig demanar un informe sobre com incorporar en els Mossos immigrants amb nacionalitat espanyola.

2 comentaris:

El Gimene ha dit...

Se'ls podria nacionalitzar "express" com als futbolistes. A més, molts portarien la pistola de casa, i això que s'estalviaria la conselleria.
Visc just al costat de la conselleria d'Interior i si necessiten immigrants sense feina i amb ganes de defensar el país, n'hi ha uns quants africans que dormen al carrer just allà mateix. Ells, per un plat de sopa, potser s'hi apuntarien.

Per acabar: no m'estranya que necessitin policies immigrants, a veure com s'ho deuen fer ara per infiltrar un agent en una màfia senegalesa sense que es noti. Amb betum, potser?

Aleix ha dit...

Argh! M'ha trepitjat l'article! Vostè és ràpid, Doc...