dimarts, de gener 16, 2007

Impacte cranial 9: El crani de l'oposició

Image Hosted by ImageShack.us

No calen gaires explicacions sobre el motiu pel qual Mariano Rajoy es mereix ser al panteó dels nostres zombies més detestables. Ja no és per l'execrable currículum que acumula com a ministre aznarià o cap visible del Partido Popular, amb el qual en tindria prou raons.
Només cal veure la seva actitut rapinyaire amb la politització del terrorisme, irresponsable com a mínim, perillosa en el fons, després del trencament de la treva.

10 comentaris:

Pansete ha dit...

El problema d'aquest zombie és que no té cervell. I jo pregunto a un especialista en la matèria: com matar un zombie que no té cervell?

Doc Moriarty ha dit...

Lamentablement, aquest sí té cervell. Pervers i manipulador, però en té. Un zombie pròxim a ell que no en té és en Martín Pujalte, un paio que fa venir esgarrifances.

Pansete ha dit...

Sí, d'acord, però el té petit: sinó, aquest paio ja fa temps que hauria dit "que us bombin a tots!" i estaria a Vilagarcia de Arousa gaudint de les recaptacions setmanals del tràfic de popper. ¿No s'adona que fent cas a Acebes i la (za)plana ultradretana els portarà al desastre com a partit? Sí, ja sé que això no els impedeix continuar recaptant molts vots però... En fi, d'aquí menys de dos anyets veurem si els funciona l'estratègia...

Questionaire ha dit...

Pròximament: "Resident Evil 5: at Rajoy'd domains".

PS: Me n'he recordat d'aquella pintada que vaig veure no sé on:
"A Mayor Oreja, menor cerebro".

Doc Moriarty ha dit...

Desgraciadament,i veient el panorama, jo crec que els funciona...

El Gimene ha dit...

Posats a tornar a una govern d'extrema dreta jo vull que el president sigui Acebes, que em dona més morbo i no s'avergonyeix de ser una nazi. No tots els païssos podrien pressumir de tenir un president que quan poses la paraula "miserable" al google la primera foto que hi apareix sigui la seva. En tot cas, si els socialistes continuen al poder demanaria que en ZP deixi lloc a la presidéncia per al sr. Rubalcaba, que és el "miserable" número 2 a google.

Doc Moriarty ha dit...

Malabarista. Rubalcaba és malabarista.

L'Acebes deu tenir l'uniforme de les Joventuts Hitlerianes a l'armari.

L'huracà pensador ha dit...

Ja sé que faré caure el nivell intel·lectual del debat, però: a mi em fa vergonya que em pugui representar un señor que es diu Mariano.
(Acabat en "ano", a més a més!)

Doc Moriarty ha dit...

És una reflexió prou digna per aquest blog ronyós. I a més hi estic d'acord!

El Gimene ha dit...

O sigui que, per continuar en la línia descendent de la conversa, us donaria pel cul que en Mariano fos president.