divendres, de febrer 02, 2007

Bonanova of Damned


Mentre ahir uns quants arreplegats es sumaven a l'apagada de llums pel canvi climàtic, una altra cosa estava mutant en el planeta. Aquells cinc minuts poden haver estat catastròfics si l'amenaça no és detectada i avortada a temps...

Són la Bonanova dels Maleïts!!!Aquest matí tot sembla normal a l'apacible barri barceloní de la Bonanova, a la zona alta. Les mares acompanyen les seves boniques criatures rossetes a l'escola en tot-terrenys, provocant l'habitual col·lapse de trànsit, mentre els màrits es follen la minyona filipina en una fictícia reunió de feina.

Als patis dels col·legis alemanys i dels liceus francesos, entre d'altres, els nens no juguen a futbol. Comprem i venen criatures d'altres escoles de barris menys afavorits, futures promeses de l'hora del pati, negociant clausules i primes. Conspiren per fer fora el professor d'Ética, i suplantar-lo per un holding directiu format pels líders naturals de la classe. Envien les nanis a manllevar entrepans i xuxes dels alumnes dels barris més pròxims. Venen navalles de Suïssa que han conseguit del despatx dels pares a xavals del Raval. Es preparen per fer-se homes a Esade, i dominar el món.

No hi ha res fora de lloc. Els Bonanova of Damned no permetran pertorbacions en el fluir natural del poder.

6 comentaris:

El Gimene ha dit...

No subestimeu mai el poder de néixer en una bona família amb bones influències i amb bones inversions immobiliàries. Els de l'Hospitalet ho tenim tan assumit que em fa fàstic la nostra pròpia resignació.
Això és com l'oli i l'aigua que conviuen en una pot: per molt que el remoguis sempre saps quin element acabarà a la part de dalt.

Anònim ha dit...

No fa falta ser de l'Hospitalet per això. Un servidor es de bona família rural, però bona família rural és tenir cuatre terres i un tractor. Llástima de no tenir inversions immobiliàries... ja que recentment he vist que preferiria ser ric sense dignitat que ser digne sense ser ric.

El Gimene ha dit...

Tranquil, un dia d'aquests aconseguirà auto enganyar-se amb tots aquells tòpics que els pobres hem inventat sobre els desavantatges de la riquesa i podrà gaudir amb orgull de classe del seu ridícul compte corrent. Mentrestant, prepari's revisant "Los ricos también lloran".

blondie ha dit...

Descripció detallada i acolloniment aconseguit

Pansete ha dit...

Brillant descripció de per on van els trets. I ja posats, matem-los a trets.

Doc Moriarty ha dit...

Siguem més subtils.

Desviem un planeta de la seva órbita i estampem-lo contra el seu barri.