dijous, de febrer 01, 2007

Consells pràctics de convivència amb Willie E. Coyote


Si el gos tarat, petit, bordador, boig, brut i sorollós de la veina de sota (i diuen que els gossos s'assemblen als propietaris) udola i fa un recital de lladrucs a qualsevol hora del dia (i la nit), adquiriu un xiulet per a quisos. No deixeu que un animal irracional us guanyi la partida (ni que el seu xuxo us destrossi els nervis).

4 comentaris:

Questionaire ha dit...

De veritat funciona???? Perquè la meva mare, que viu sola, té els nervis destrossats per uns gossos cabrons d'uns veïns encara més cabrons. Si aquesta és la solució, avui mateix li compro un!

Doc Moriarty ha dit...

No és la solució. És un pegat.
Però cada cop que udolen i borden (i és molt sovint), obro la finestra de la galeria i em deixo els pulmons en el xiulet. I callen. I a la tercera vegada que passa en un dia, ja només sentir la finestra emmudeixen.

El Gimene ha dit...

Funciona millor el verí, tant pel gos com per la propietària. Llàstima de lleis que protegeixen més el dret a la vida que el dret a la vida digna...
I com que el verí és il·legal, ¿què m'aconsellen fer amb el pis d'estudiants que tinc just a sobre de casa? El xiulet funcionaria?

Doc Moriarty ha dit...

El matarrates era una bona opció, però tenen un nen de dos anyets, i encara no té culpa.