dilluns, de febrer 26, 2007

Els Barça Gordoons

Un cop superat, de cara a la galeria, l'atac de gelos de Samuel Eto'o (si tiene huevos, que me lo diga a la cara), Ronaldinho s'enfronta ara a dos pesos pesants dels dibuixos animats a qui ha estat robant protagonisme aquesta setmana.


Homer Simpson i Peter Griffin no poden suportar haver de competir amb el crack mundial. Per sort, Kirstie Alley no és un cartoon, tot i que ho sembli.

Ahir, al camp, després de molt de temps, hi va tornar a haver màgia en el tàndem de cracks, elegància en les botes d'Iniesta i emoció en les ovacions al gol del negre i la gran jugada del 10.

2 comentaris:

El Gimene ha dit...

No estaria malament que en Ronaldinho agafés uns quilets, ho dic sobretot en benefici d'en Samuel. Últimament s'abracen tant que segur que al "lleó" li agradaria "tener de donde agarrarse", com deia el meu pare.

Anònim ha dit...

S'ha exagerat molt amb la panxa del Ronaldinho, l'han anat a comparar amb el del 2003 quatre anys desprès. Que no corre tant com llavors? collons, es que allò era sobrehumà. Ja m'agradaria a mi estar així de gordo.

Jo de gran vull estar gras com el Ronaldinho, papa.