dimarts, de febrer 06, 2007

Fago

Un poble endogàmic, nevat, deixat de la mà de Déu, amb antigues enemistats per prats, vaques i cigalons mai pagats al casino de la plaça Major. Els germans Cohen eren uns visionaris, i Fago es converteix en realitat. Un alcalde assassinat, un rival polític que el pela en el cotxe, després de dotze anys de desavinences. Concedeix entrevistes, és detingut i confessa. Però després se'n desdiu. Per favor, que el personatge d'Steve Buscemi l'interpreti José Sazatornil.

5 comentaris:

Questionaire ha dit...

I qui farà de Frances McDermond prenyada? Belén Rueda? Anna Sagún? Anastasia Mayo?

Doc Moriarty ha dit...

Anastasia Mayo encaixaria a la perfecció (de fet, a tots els seus films, sempre encaixa a la perfecció).

El Gimene ha dit...

Dubto que algú a Espanya tingui la idea de fer una pel·li inspirada en aquest cas. No tracta de la pèrdua de la innocència d'un nen a l'Espanya de la postguerra ni del viatge iniciàtic d'un adolescent. No serveix pels Goya.

Doc Moriarty ha dit...

Sempre pot sortir Jordi Vilches (un paio que no s'entén que sigui actor) masturbant el personatge de Mainar en una caserna de la Guàrdia Civil.

I la Maribel Verdú ensenyant els pits, sobre la neu.

El Gimene ha dit...

M'agrada la seva proposta. ¿I perquè no el Jorge Sanz pixant-se sobre una Victória Abril prenyada i nua mentre en Gurruchaga els espia? Una de les millors escenes del cinema espanyol (a "Si te dicen que caí", crec)