divendres, de febrer 09, 2007

On dic Dídac, diguí didal"Puede estar usted seguro, y pueden estar seguras todas las personas que nos ven, que les estoy diciendo la verdad. El régimen iraquí tiene armas de destrucción masiva, tiene vínculos con grupos terroristas y ha demostrado a lo largo de su historia que es una amenaza para todos. Justamente ahí reside la dureza de las responsabilidades que hay que asumir"

"El régimen iraquí miente sistemáticamente sobre sus arsenales de destrucción masiva"

"Es imprescindible el cumplimiento de las resoluciones de las Naciones Unidas que obligan a Irak a desarmarse, eliminando los arsenales de destrucción masiva que ya se ha comprobado que posee"

"Todo el mundo pensaba que en Irak había armas de destrucción masiva y no las había, yo lo sé ahora. Tengo el problema de no haber sido tan listo de haberlo sabido antes. Cuando yo no lo sabía, nadie lo sabía"I el polígraf determina que Aznar...

¡MENTEIX COM UN BERGANT!I en la línia de patetisme encetada aquesta setmana, anunciar que Anne Nicole Smith, propietària de dues armes de destrucció massiva, ha mort d'un atac preventiu de fàrmacs, com només saben dinyar-la les rosses de pits grans. No vull imaginar-me el taut.

7 comentaris:

El Gimene ha dit...

A mi em semblaria més coherent que al final de la seva declaració d'ignorància hagués afegit: "a mí no me vengan a reclamar nada que yo era un mandao"

Doc Moriarty ha dit...

Fantàstic!

Yo hago lo que me dicen, oiga.

Pansete ha dit...

Ha mort la vacaburra aquesta?! Jua, jua, jua!! Si ja es veia venir; deuria estar enyorada del seu fillet, que no fa massa també es va mudar de barri barri a causa d'una ingesta massiva de barbitúrics. Tros d'idiota... ¡Apa meuca, a dormir-la!

Respecte l'Aznar, pues que ara va "de cachondeito", de club de la comedia, de "oiga, señora, que yo no soy tan listo como ustedes me creían". Maleït cabró fill de la grandíssima puta: mereix que practiquin "el medievo en su culo" (M. Wallace dixit).

Anònim ha dit...

Quin patetisme, la veritat. Primer lo del euro i los García, i finalment les armes.

I si la guerra hagués estat una bona inversió, encara, pero en els últims anys jo només he vist que la gasolina ha pujat de preu.

Així, per que t'hi fots, subnormal?

Un acudit: algún dia, a Hispània, hi haurà un partit de dreta europeista i modern.

El Gimene ha dit...

La gasolina ha baixat aquest hivern, però no gràcies a la croada del trio de les Açores sinó al malvat escalfament climàtic. Com que no ha fet fred no s'han hagut d'encendre tantes calefaccions i ha caigut la demanda de combustible. Quina grata sorpresa em vaig endur quan vaig veure que la benzina tornava a costar menys d'un euro. Llàstima que aquest estiu, amb els aires condicionats, es tornarà a disparar el preu.

Doc Moriarty ha dit...

Aprofitem que està barata per convidar el senyor Ansar a una gerra de mig litro.

Questionaire ha dit...

Jo hi poso els mistos. Ah! I el millor que ha fet la Ann Nicole Smith aquesta és sortir a una d'Agarralo como puedas (la segona? la tercera?)