dijous, de febrer 22, 2007

On s'explica per què el futbol és un esport d'homes

Els cicles a que està sotmès un equip de futbol són molt semblants a les etapes que el cos d'un home experimenta durant la còpula.

La primera fase és la d'excitació. L'equip s'està formant i comença a rutllar. Hi ha bona compenetració, se sent un feeling, i els partit són un pèl millors cada vegada. Hi ha trempamenta entre l'afició, i la sensació que tots els jugadors són valuosos. L'equip es permet malabarismes i jocs preliminars, segur de si mateix i d'entrar a matar quan li plagui.

La fase mesetària ve acompanyada de la impressió que una cosa gran està a punt d'arribar. L'equip avassalla, està en plena erecciói a punt d'esclatar. Està fort, se sent guapo i és invulnerable. S'enllita amb la Champions conscient que ha triomfat amb la paia més bona del local.

L'orgasme arriba quan s'aixeca la Copa a París, colgats per milions de confetti blaugranes. L'escorreguda és antològica, com feia catorze anys que no es recordava, i tothom vol repetir. L'equip i l'afició són mascles omnipotents de pel·lícules porno, amb cor de repartir amor totes les vegades que calgui.Però la fase de resolució és gairebé immediata, i deixa l'equip extenuat, i amb ganes de repòs. Després ho intentem, guapa. Però després s'entretè amb un solitari al mundial, i ja no li queden forces. I quan s'ha de tornar a posar a la feina, està cansat. La noia que l'espera al llit ja ha perdut el factor sorpresa, i l'equip no es veu amb força. Li fa mal l'esquena, ha d'anar de ventre, li ha vingut una rampa a la cama i s'ha fet mal al tormell quan intentava treure's la son de sobre. La noia rep tres o quatre missatges al mòbil i l'equip es posa gelós. Però encara no se li aixeca.

I quan veu que està a punt d'hissar la bandera, té un gatillazo.

Però això no vol dir que vingui un negre amb una enorme tranca i recobrem la confiança...

1 comentari:

albert ha dit...

Ara toca que, durant una temporadeta, ens donin pel cul i amb dolor.