dilluns, de febrer 19, 2007

Yihadistes de merda


El cine ens ha malacostumat. Ja ho veníem dient. Primer va ser la Cleopatra desmitificada, i ara li toca el torn als terroristes islàmics.

Hom no acabaria de recordar pel·lícules on els fanàtics del cinturó d'explosius es desviuen (en el sentit més literal) per dur a terme la seva venjança contra occident. Des de la exagerada en el seu moment (i gairebé premonitòria) Estado de Sitio, on Washington, Bening i Willis buscaven un suicida al cor mateix de Manhattan, fins a United 93, en què hi havia un grapat de nanos disposats a estavellar un avió contra la Casa Blanca, amb dubtes i temors, però convençuts d'actuar d'acord a les seves creences. Fins i tot l'espléndida i enrevesada Syriana mostrava el procés de rentat de cervell a que són sotmesos alguns xavals per creure's la quantitat de merda que han de tenir al cap per immolar-se en un atemptat.

La realitat, com sempre, va un pas per endavant. Els yihadistes de Madrid traficaven amb pastilles a les discoteques de la capital, passaven les hores jugant a la playstation, celebraven les reunions al McDonalds i es connectaven a diari a Conejitas Calientes. Un cop detinguts i procesats, són incapaços d'afrontar amb orgull les seves accions, ni de reconèixer-les. Quina merda de lluitadors per la causa són aquesta gentussa? Que són uns assassins ja ho sabíem. A més són uns cínics i uns covards. Poc paraís tastaran aquests fills de puta quan morin, que espero que sigui amb una agonia llarga i prolongada.D'altra banda, ha nascut un nou ídol: Javier Gómez Bermúdez. Una espècie d'Andrés Montes de la justícia, amb la presència de Yul Brinner i el caràcter del doctor House. Club de Fans de Gómez Bermúdez ja!

Fins i tot ha creat escola, i Britney Spears, a la deriva, ja n'imita el look.Color actual de l'alerta terrorista:

7 comentaris:

blondie ha dit...

No, per favor, un altre Garzón no!

Más vale tarde que nunca ha dit...

Secundo això del Sr. Gómez Bermúdez.

El Gimene ha dit...

Des del moment en què deixen la motxilla explosiva al tren i se'n van a casa a seguir clapant, ja queda clar que són uns floretes. Un islamista radical com cal es queda allà a veure com esclata la bomba als seus nassos. Potser estaven enganxats a Lost i no es volien perdre el desenllaç.

Anònim ha dit...

Difereixo de vostè, senyoreta Blondie. Tenint en compte que la justícia és un conyàs, millor tenir un freak amb caràcter que ens entretingui que no un muermo super-efectiu. Garzón és un crack que sempre serà recordat per les seues "Garzonades", un tipus amb caràcter que difereix del funcionari gris i avorrit.

albert ha dit...

Aquest jutge està demanant un programa a crits. Seria una especie de "Vosté jutja" pero amb Javier Gómez Bermúdez al lloc del gay i jutjariem coses series enlloc de banalitats. Jo començaria amb si les les orelles de Astarloa són una arma de destrucció massiva.

El Gimene ha dit...

¿Quan s'ha produït el canvi lingüístic de parlar de terroristes islamistes a terroristes yihadistes?
Tinc la sensació que m'ho han colat però no sé per on.
En moments així, en que algú desconegut ens canvia el llenguatge d'un dia per l'altre, sento que el món és més orwelià que mai.

Doc Moriarty ha dit...

Pensi que he escrit yihadistes per comptes del pretesament correcte gihadistes, que a mi em semblen més els membres del club de fans de Gica Hagi.