diumenge, de març 11, 2007

Els blancs no la saben ficar

Ara que es du a terme la política d'integració dins la policia autonòmica, via paganini, va sent hora que els mossos facin nous fitxatges.

Hi ha alguns jugadors que, per la mòdica quantitat de 285 euros, rebrien el curset de preparació per entrar en el Cos de Mossos d'Esquadra. La llàstima seria que, de ben segur, no aprovarien, ni de lluny, les proves físiques. La curs Navette seria un suplici per a Motta (la única Navette que coneix treballa a Castelldefels), les abdominals se li atrangantarien a Ronaldinho, i tota la resta de proves (incloses les psicotècniques) serien un suplici per Rafa Márquez. D'Oleguer en parlarem un altre dia, quan surti de la garjola.

Per sort, hi ha un veritable crack en aquest equip (a part de Victor Eastwood Valdés), i és Super Leo Messi, l'únic jugador que té consciència d'estar jugant a alguna cosa més que futbol.

7 comentaris:

albert ha dit...

Un sprint entre Edmilson i jo, el guanyo jo. Per tant, Edmilson tampoc entraria a Mosso.

El Messi-as. No ha sortir de titular en cap diari aixo?

Pansete ha dit...

No s'oblidi d'en Puyol, Doc! Que si hagués de ser per en Thuran (s'escriu així?)... Ahir va fotre algunes cagades que ens podrien haver costat cares...

Si hagués de jutjar l'Oleguer pel que vaig veure ahir, diria que és un imbècil que va provocar un gol del Madrid i la seva pròpia expulsió; però com ja he escoltat vàries vegades des d'aleshores que "sorpren que un jugador normalment tan fred i racional caigui en certs paranys", doncs millor no dic res...
I m'afegeixo al cor dels desamparats que sap respondre a la pregunta "¿Necessita el món a Superman?": ¡Messiiiiii-es! Messiiiiii-es!

Doc Moriarty ha dit...

El primer gol no va ser del tot culpa de Thuram: un mal rebot.

A mi Thuram m'agrada, però ja no té edat per cobrir TOT el mig camp blaugrana.

El Gimene ha dit...

Parlem d'en Márquez: aquest senyor està capacitat per ser el 4 del Barça? No. Si Milla, Koeman o Guardiola aixequessin el cap...
però el cert és que la culpa no és del "Kaiser de Michoacan", és culpa del tio que el fot a jugar allà.

KamiKatze ha dit...

Mai he sabut fins a quin punt la cursa Navette forma part de la cultura popular del l'extorsió infantil o era un trauma propi que portava arrossegant en silenci des de temps immemorials. M'alleugereix pensar que comparteix l'experiència.

El Gimene ha dit...

La course navette és bullying!

Doc Moriarty ha dit...

Insinua que la curs Navette la va inventar Ferran Adrià?

Senyor kamikatze: quina ment recargolada pot crear una prova com aquesta?