dissabte, de març 03, 2007

La solució al problema basc: McGyver i Ana Obregón

McGyver planteja algunes qüestions que ni Medem a La Pelota Vasca. Els muntanyers vascos, liderats per Eva Nasarre, són una colla d'australopithecus aficionats al ràfting que viuen en campaments tercermundistes i parlen en àrab. Atenció a com arregla McGyver el cas De Juana Chaos amb una simple ducha. Fem cas dels observadors internacionals.O, a males, fem cas de les donotes espanyoles, enfermeras de cirujanos de plástica, que porten l'estil de vida de l'Aquí hay tomate a l'Equipo A.


5 comentaris:

Questionaire ha dit...

Impagable això del McGyver... Ja jo jajota! La música és com de reportatge de motor dels anys 80, i m'ha semblat sentir un dels pressumptes bascos cridant "alí, alí, eskasi!". És euskera tipus "eskara la kakatua"...

Doc Moriarty ha dit...

De fet, quan es llencen en rappel pel barranc, criden a l'estil comantxe. Deu ser per això de què el basc és una llengua indoeuropra...

albert ha dit...

Espero que el McGyver hagi pensat en fer retirar el cable d'acer que travessa el riu. Podria ser la fi de les empreses d'esports d'aventura del Pais Basc. Ojala!

El Gimene ha dit...

Existeix un altre moment hispànic impagable de la TV dels 80: el Equipo A a Espanya. Per a ells, espanyol = panchito

Doc Moriarty ha dit...

El vaig estar buscant infructuosament pel Youtube. Recordo l'episodi a la perfecció: aterraven en un solar al costat d'un rierol i la frase literal era: este es un rio al que llaman Llobregat. La policia anava vestida de exèrcit de cartel colombià. Era l'inici d'una minigira europea del Equipo A que els va dur fins a Pisa (era també l'época de Las locas vacaciones europeas de una familia americana, mític film d'en Chevy Chase.