dilluns, de març 05, 2007

La vida de l'agent secret a Ejpaña

Tom Clancy diu que té fonts de la CIA força fiables per escriure el que escriu. No tant per passar-se dues pàgines descrivint una Beretta, com per establir les bases de la política internacional i les operacions que es couen darrere de les cortines de la diplomàcia. Així va vomitar Equilibrio de Poder, una historieta sobre cops d'estat a Espanya provocats per diverses faccions étniques contra el totpoderós cap de l'Estat.

Però com que ningú no ens llegirem aquesta merda de llibre, anem directes a per uns quants videos, de digestió més ràpida.


Principals dificultats amb què es troba un espia a la Pell de Brau:

  1. Hi ha massa cossos policials. La Guàrdia Civil, en el cas de The Unit, que no dubta en reprimir a cops de porra un guapot americà que intenta robar una bicicleta. La Gendarmeria, amb un accent encara per identificar, que no pot suportar que Sydney Bristow utilitzi una pesseta amb la efígie de Sa Majestat per trencar un vidre.
  2. Tradicions perilloses. Pamploniques cremant falles en forma de Sant Cristo Gros. Qui pot actuar en un país esbojarrat que es comporta d'aquesta manera?
  3. Guitarra espanyola a tot arreu. És conegut per tothom que hi ha pels carrers altaveus que emeten, constantment, peces nervioses puntejades amb guitarra espanyola. Si hi ha algú que crida com si se li hagués obert l'úlcera, encara millor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els nordamericans es deuen emportar unes decepcions quan venen de turisme per aquí...

Quan dur és, el xoc amb la realitat.

PD: Encara que de panchitos també n'hi ha molts.

Questionaire ha dit...

El que és realment graciós és el Residen Evil 4 (ja és la segona vegada que en parlo en una setmana...). Passa a l'Espanya profunda, tipus Puerto Hurraco, i els zombies que hi surten parlen en peruà, com a mínim.
Això sí, la Bristow està bonota de nassos.