dijous, de març 08, 2007

L'horror, l'horror...


Els informatius obren amb xifres d'atemptats, de morts estesos en un mercat de Fallujah, d'helicòpters caiguts al desert. Però no tenim notícies del capità Willard. Haurà sortit a la recerca d'en Kurtz?

5 comentaris:

L'huracà pensador ha dit...

M'ha conmogut profundament amb els vídeos. Quanta mesquinesa i indignitat en el gènere humà! Quina repugnància!
A més, per motius que no venen al cas, tinc un vincle sentimental amb la cultura àrab i estic particularment sensibilitzat amb aquest tema.

El Gimene ha dit...

El més esfereïdor de tot això és que la gent que ens envolta, o nosaltres mateixos, també portem dins un fill de sa mare que seria capaç de fer animalades com aquestes o de molt pitjors. Quan veig coses com aquestes m'espanto molt, perquè ens posen cara a cara amb el que som, i no és gens maco.

albert ha dit...

Quina vergonya.

Pansete ha dit...

Només m'he atrevit a veure el primer video. La resta me la puc imaginar. Déu meu, com està el pati... Per cert, estic d'acord amb el Gimene. I per suposat, amb en Conrad.

Anònim ha dit...

Joseph Conrad era messiànic...

Això és el que fan "xavals" de 18 i 19 anys amb M16's i Humvees amb dues setmanes d'entrenament. La primera setmana a l'Irak s'ho prenen seriosament, la segona se la passen plorant com nenes acollonits i a la tercera es fa això. No és nou, sols que ara tenim videos.