dilluns, d’abril 16, 2007

El principi d'ArquimedinhoTot crack blaugrana submergit en un partit experimenta una millora igual a la importància de l'equip rival.
Si els cracks es presenten en solitari, s'enfonsen en el partit. Si s'introdueixen de dos en dos, es dilueixen en jugades puntuals. Si apareixen els tres (R=E+M/VicV), és l'equip rival qui queda desbordat.

6 comentaris:

albert ha dit...

Hi ha cops que no l'entenc.

Serà que sóc una mica curt?

Anònim ha dit...

Sí. Vegi:

R=E+M traduït: Rafael(Marques)= Edmilson+Motta.

VicV= Victor Valdes Llegas.

O el que és el mateix, que Marques Banderas és millor que l'Edmilson i el Motta junts a pesar de que Victor Valdes gairebé "arriba" a ser expulsat.

Tot i això, el partit va ser una merda i n'hi ha per cabrejar-se.

albert ha dit...

Si? És això? Bé, la noche me confunde.

Si, el partit va ser una merda. Sort que els altres son merda elevat al quadrat. (parlant matematicament)

Anònim ha dit...

Bona nit senyor Doc. Els cracks són nens mimats, potser algun dia van ser nens pobres, però ara són, la major part, divinitats capricioses. Amb el que cobren , haurien de fer cada entrenament i cada partit amb el màxim esforç físic i mental, fent honor i sent lleials així a qui es deixa bona part d'un sou minvat en pagar la seva fitxa astronòmica.
Salut !!!
Diarreamental.nireblog.com

El Gimene ha dit...

No home,no, que els futbolistes també són persones!
Són com tots nosaltres: assalariats que quan poden s'escaquejen de pencar i fan passejadetes per l'oficina per fer veure que estan ocupats. El que passa és que a ells se'ls nota més que a nosaltres perquè o fan davant de milers de persones i, en el pitjor dels casos, davant de milions de telespectadors.

Anònim ha dit...

Llavors són persones sense vergonya ni honor, molts d'ells...

Diarreamental