divendres, de maig 11, 2007

Dotze del patíbul


El Barça només té una Copa d'Europa, la de Wembley.

L'equip de Rijkard va perdre la final de la Champions de Paris davant l'Arsenal, però una alucinació col·lectiva ens va fer creure que Eto'o i Belletti van marcar. Què il·lusos vam ser!
D'ençà d'aleshores, l'equip blaugrana ha estat un derrotat que creia que podia guanyar-ho tot.

Ha estat mort durant tot aquest any, sense saber-ho. La final de la Supercopa davant el Sevilla, el mundial de clubs amb el Portoalegre, qualsevol duel amb els grans (Liverpool, Chelsea, Sevilla, Madrid o Valencia) ens hauria d'haver fet veure que ens havíen matat a París.

El Getafe, l'equip que parla amb els morts, ens ha revelat la veritat.

Ara toca el purgatori. I una desinfecció de vestidor.

Són indignes de lluir la samarreta del Barça.

7 comentaris:

El Gimene ha dit...

Ara em penedeixo d'haver-me alegrat de la derrota de l'altre dia del Sevilla contra el Madrid. Tan de bó la lliga, la copa i la UEFA i la Copa del Rei la guanyés el Sevilla. Així en Laporta i Cia. purgarien els seus pecats havent de sentir com Del Nido presumeix tot l'estiu de que són el millor equip del planeta.

No vull que el Barça guanyi la Lliga, no es mereixen la prima.

Pansete ha dit...

The dream is over. A cagar a la platja tots plegats.

Accídia ha dit...

Avui he decidit que ja no m'agrada el futbol... Sort del Hattrick

divadelro ha dit...

Plas, Plas, Plas....
Lejano queda el dia que aquel bigotudo madrileño aplaudia al mejor equipo del mundo...
Ahora, ¿aplaudiria al Getafe?
No, lo haria a cualquier equipo que sudase su camiseta los 90 minutos..y esa banda de arreplegats que dicen que son el barça no son dignos ni de llevar ese equipo en el futbolin. Me duele porque son grandes jugadores. Profesionales, supuestamente. Pero no entiendo como puede pasar esto. Antaño, el "Madriz"; ahora, el Barça...y tengo una duda ¿porque esto solo pasa en España? Milan, Manchester, Juventus, equipos variados...parece que no se les acabe el ciclo o, al contrario, solo han tenido una ocasion y la aprovecharon, Olympique de Marsella. ¿En que apartado ponemos al Barcelona?¿Es un grande venido a menos o un modesto con aspiraciones?

albert ha dit...

Mort al Barça.

Completament d'acord amb el Gimene, tan de bo no guanyin la lliga. Que es fotin. Potser serà la manera de començar de nou.

set sota zero ha dit...

Ara deuen estar enfotent-se de tots nosaltres, amb un cubata a una mà i l'altra al cul d'una fulana.

Anònim ha dit...

No és per res, però ara s'entén tota la parafernàlia d'aquest estiu amb el tema eleccions. Què Laporta, encara et queden tres anys per no cagar-la eh?

Fills de puta tots, del president al camerunès.