dijous, de maig 17, 2007

Promeses erectorals

Tania és candidata al senat Belga, pàtria de Tintin i Hèrcules Poirot i l'exòtica Sabine. Està cansada dels polítics sosaines de tota la vida, i proposa noves alternatives de govern. Tania és una Cicciolina reloaded que ha anat un pas més enllà. Amb el seu partit va prometre 400.000 nous llocs de treball (hi ha tanta gent a Bèlgica?): 400.000 jobs.

Però el populatxo, que és viciós de mena, li ha demanat que canvïi els jobs per blowjobs. Als països baixos no són tontos, i col·loquen l'oci abans que la feina.
La Tania ha accedit al canvi, tot i que ha rebaixat la xifra fins a 40.000.
Així doncs, els quaranta mil primers inscrits en la seva web que demostrin haver-la votat tindran mamadeta gratis de part de l'angelical candidata, que haurà de treballar a un ritme de 80 llepades diàries durant cinc anys per complaure l'electorat.

I si Celia Blanco es presentés per Catalunya, ara que ha renegat del porno? El cartell electoral podria ser molt semblant al de Ciutadans, i el seu programa mostraria una especial preocupació per l'ús de la llengua. El Canal Parlament pujaria d'audiència de forma espectacular, i les manifestacions contra el túnel de Bracons o el quart cinturó es podrien transformar en performances d'allò més efectives. Seria un partit verd, evidentment, amb una massa social forta al darrere. Les interpelacions al president del govern donarien més joc, i a falta d'arguments sempre podria montar una escena lèsbica amb alguna companya de partit, com Sophie Evans, que tothom sap que els parlamentaris es distreuen fàcilment a l'hora de votar. Farien del nostre territori un indret més alegre, i potenciarien les empreses làcties com a principal motor econòmic de les zones rurals: "Llet nostra" seria una empresa pública. Tv3 passaria a dir-se TVtrio, i Flora Saura seria la portaveu del govern.

Què són 40.000 mamades per la Cèlia, a canvi d'un país millor?

Siguem belgues una sola vegada en la vida, senyors.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Està per fer-la "botar" damunt les cames. Això és una dona i no aquell cul de mandril amb cabells de la Mayol.

albert ha dit...

Totalment d'acord amb vosté.

Una interpel·lació de la Cèlia a l'Oriol Pujol podria ser memorable.

Questionaire ha dit...

Ara mateix demano el trasllat a Brussel·les.

Pansete ha dit...

Je suis bruselé.

set sota zero ha dit...

Si incompleix la promesa dels 400.000 llocs de treball, ningú dirà res, però pobre d'ella com incompleixi la promesa electoral de les mamades! Es pot muntar un motí.

Doc Moriarty ha dit...

Ja se n'ha desdit.