dimarts, de maig 01, 2007

Sushi express

Restaurant japonès Tai Feng, c/ Muntaner 111, 21:30. Som una taula de sis, els únics clients del local. Demanem menjar del buffet, tres plats com a màxim per persona i comanda. Quan s'acabin, es podrà tornar a demanar.

A les 22:00 ens serveixen els primers, mentre el local es comença a plenar. Tempures que no estan malament (sobretot les gambes arrebossades) i ànec rostit amb un toc de canyella. A les 23:15 apareix la segona tanda. El local és ple de gom a gom. Les cerveses arriben més ràpid que la teca, i els sushis apareixen quan ja comencem a fer la digestió. Resulta exhasperant, i a més porten el que els hi rota. Fem curt, i decidim demanar una tercera ronda de peixos. A les 23:45 porten tempura i a les 24:00 la retiren: Ya está, ¿no?. No, aún falta bastante pescado. La dona que agafa el primer que troba a la cuina i diu: esto y punto. Els makis, el nigiri i el sashimi no són dolents, però tampoc és per tirar coets, ni per esperar tres hores en un restaurant atapeït, sense ventilació, i amb la zona de no fumadors plena de fumadors compulsius.

A les 00:22 sortim, amb gana i la butxaca amb 22 euros menys per cap. Si fós en Reo Miyagata ploraria davant d'una càmera perquè en Yosep Cunichiuá em porti a Tokyo a afartar-me de Sushi.

6 comentaris:

albert ha dit...

Buf, ha topat amb la pitjor sort. Fumadors a la zona de no fumadors i que et facin esperar massa. Ho odio.

set sota zero ha dit...

És per posar cinc euros sobre la taula i quan la japo vingui a protestar, dir-li: "esto y punto!" i fotre el camp.

El Gimene ha dit...

La resposta és Tokioto, el meu japo predilecte, al carrer Arizala de Barcelona. No és buffet lliure, però per 22 èuros (i per 20, i per 15), sopes com un rei (les putes i la farlopa del Juan Carlos I no compten, anirien a part). Tasti l'albergínia amb salsa, la seva gran tempura o els seu sushi de salmó amb alvocat i allucini.

En qüestió de buffets, només en conec un, i em mola, el Kirin, al carrer Aragó i a Ronda Universitat.

Malauradament el meu antic japo preferit, el Sushi Ya del carrer Quintana, ha perdut molt ara que hi va masa gent.

Pansete ha dit...

Han provat el Machiroku?

El Gimene ha dit...

No. Bé?

Doc Moriarty ha dit...

Quin número d'Arizala?