diumenge, de juny 03, 2007

Alegria, és festa major


El bar de pastilleros que hi ha sota de casa meva ha tingut la genial iniciativa de programar una sessió de DJ mentre la clientela es menja uns plats de migas. Més menjar, més música, més alcohol, més mitsubishis.

Els FILLS DE LA GRANDÍSSIMA BAGASSA BABILÒNICA GESTATS PER UNA INGESTIÓ MASSIVA D'ESPERMA DE MORSA PUTREFACTA que hi van assistir van xiular, cridar, pixar i vomitar des de les deu de la nit fins a les quatre i quart de la matinada sota la meva finestra.

Que el Déu Baco de la parranda i la festa se'ls emporti amb ells i els rosteixi sobre unes lires inmenses mentre els fa empassar peça per peça els plats del deejay untats en el seu propi vòmit arrebossat de tisores rovellades, i que al punxadiscos li amputi els dits a cops de jag dels cascos i després se'ls introduexi per les orelles fins que li surti el cervell liquat per les fosses nassals, que serà empassat barrejat amb orina del toxicòman que ven farla a la cantonada per l'amo del bar responsable d'aquesta puta merda de sessió trepanadora de sons fet per i per a imbècils profuns.

I que després escoltin la discografía completa de Francisco amb els bafles introduïts pel recte.

5 comentaris:

albert ha dit...

Si en té ocasió, grabi aquesta performance de sang i vici i ens la deixa veure.

Per la resta, l'acompanyo amb el sentiment. Ha de ser una putada i de les grosses.

Mallerengu ha dit...

Amen.

set sota zero ha dit...

En casos així trobaria normal que el test dels geranis es precipités accidentalment sobre el cap d'algún d'aquests excrements lisèrgics.
Arrodoniria la festa.

Questionaire ha dit...

Matar fills de puta encara està penat per la llei, oi?

El Gimene ha dit...

I tant, que no veus que les lleix les fan els propis fills de puta?