dilluns, de juny 25, 2007

Lluita de classes als cinemes La Maquinista

Sessió matinal de diumenge a Cinesa La Maquinista, fent temps pel dinar de Sant Joan, amb la intenció de riure una estona amb Ocean's thirteen. Miro pel servicaixa, ja que la cua hi ha set-cents acompanyats dels pares (i no mares, una dada inquietant) delint-se per tornar a veure l'Shrek, i veig que les entrades són més cares que les de la matinal.

M'adreço a la taquilla i demano quatre entrades per a la fila onze.

-Las de la diez y la once son más caras.

-Per què?

-Porque son VIP.

-VIP?

Als cinemes La Maquinista havien fet l'invent de reconvertir la platea superior en una llotja VIP, que era un espai per a quillacos que, pagant uns quartos més, se sentien habilitats per a fer merder ben amples. Ara, pel que es veu, també hi ha files VIP.

-Son sillas nuevas y más cómodas.

Tenint en compte que aquestes sales havien patit un deteriorament excessiu en els darrers temps, amb les butaques foradades i els respatllers escrostonats entre d'altres, els responsables han considerat que la solució al problema és seguir pagant una morterada per unes cadires deficients i incrementar el preu per butaques noves.

Després, durant la pel·lícula, la pista d'audio va saltar unes quantes vegades, i la cabina de projecció feia sorolls molt molestos. Puc donar gràcies que eren les 12 del migdia i no qualsevol sessió de tarda, on la ferum de nachos amb guacamole i hot dogs (que no frankfurts), barrejats amb l'enganxós aroma de la mantega de les crispetes, porten a la nàusea assegurada.

Fa temps, quan vaig demanar el full de reclamacions als cinemes, vaig haver de perdre el temps per portar-lo amunt i avall, per acabar en una nota demanant disculpes per les molèsties ocasionades al Sephora (sic).

Malgrat que aquests cinemes siguin els més propers a casa, i que hi pugui aparcar de franc, deixaré d'anar-hi. Ja n'estava fins als collons de la colla de garrulus analfabets que fan vida en el triangle McDonalds New Park Cinesa, dels jonathans i jennis que condueixen intimidant el seu ford fiesta tunejat per l'aparcament, de la sensació de contenidor de gilipolles. Ara només cal que els cinemes s'afegeixin a la festa. A cagar amb tot això!

Proletariat cinèfil, revolució!

12 comentaris:

albert ha dit...

A Igualada els cinemes són lamentables. Per aquest motiu només ens queda la opció poc engrescadora dels multicines d'Abrera (masses quillos) o la recomanable dels Multicines de Manresa. Algun quillo sempre s'hi cola pero la veritat és que valen la pena. Bona gent i bones sales, parquing gratuit. Sé que sent de BCN no l'ajudo gaire pero bé, menys dona una pedra.

El Gimene ha dit...

Veig que el virus CINESA ha arribat també a La Maquinista. Oi que quan eren Warner molaven més? Tot allò que toca CINESA ho converteix en merda.

set sota zero ha dit...

El que haurien de posar és la fila RIP, amb cadires que proporcionessin una descàrrega de 2500 wats als quillos que no paren de cridar, tirar-se rots i menjar merda durant tota la pel·lícula.

Doc Moriarty ha dit...

Quan era Warner només havies de suportar els ninos del bugs bunny abans de cada pel·lícula i un "Y ahora disfrute de la pelicula" sense accent a la i.

Anònim ha dit...

La meva senyora va estar treballant durant un any en un CINESA. Son uns FILLS DE LA GRAN PUTA i no hi tornarem a anar MAI MÉS.

Car, dolent, fan pudor, i son cabrons.

Mereixen ser crucificats amb grapes mentre els hi drenen els cullons. Això de la fila VIP ja em sembla un insult als espectadors.

Questionaire ha dit...

A l'Herón City també ho fan. Però allà, com a mínim, les files normals encara estan en condicions, se sent de p**a mare i a segons quines pel·lícules, els quillos no s'acosten ni a boca de canó. Això sí, de la pudor de crispetes ja no ens lliurem a cap dinema del món.

Anònim ha dit...

Senyor Q, el problema no és de les "palometes" (com en diem a Lleida). El problema és que abans, aquestes es feien només amb l'aire calent, mentre que ara els hi posen mantega i oli de maquinaria agrícola (fan la mateixa olor que l'oli de la john deere).

Anònim ha dit...

Al Camp de Tarragona, en canvi, els cavallers vesteixen smoking, i duen del braç les seves esposes, elluernadores amb els seus vestits d'escot paraula d'honor , lluïnt sempre collarets de perles. Els vailets , si hi van, no diuen paraulotes, ni llencen lapos, ni es tiren rots.
Tenen, aquests bons ciutadans, el bell costum de no menjar excrements a la sala, puix que abans, han degustat un Filet Mignon o una Soupe Boullabaise, tot sentint els relaxants compassos d'un quartet de corda.
Bé que n'haurieu d'aprendre, els del Nord, dels estètics costums del hereus de l'Imperial Tarraco !

Anònim ha dit...

Per cert, de butaques, no en tenim pas, tot són comfortables sofàs de vellut, que ens fan gaudir d'un incomparable comfort.

Diarreamental.nireblog

El Gimene ha dit...

Senyor sotazero, veig la seva aposta i la doblo: 5000 vats, si us plau.

Questionaire ha dit...

Apreciat Diarreamental: vagi buscant-me un pis al seu pis que m'hi vinc...
També cal dir que això de fer guarrades al cine ja ve d'antic. el meu pare m'explicava que, de jove, ara fa cinquanta anys, ell i els seus amics compraven cigrons cuits, pujaven al galliner del cine i feien soroll d'arrojar. Acte seguit llençaven els cigrons a la platea. Divertit, oi?

Anònim ha dit...

Prou, jo els hagués collit , i n'hagués fet bona requesta pel caldo dels diumenges !!!
Diarreamental