dimecres, de juliol 11, 2007

Julian Sark

Julian Sark és un d'aquells personatges secundaris que, d'odiosos i carismàtics, es van fent estimar fins a erigir-se en papers protagonistes.

L'espia mercenari va començar a emprenyar la Sydney Bristow apareixent com un simple home de confiança d'un mafioset de tercera, en Khasinau. Era l'encarregat de negociar la compra-venda d'un artefacte de Rambaldi, que ni li anava ni li venia, però que el va situar enmig de la recerca pel llegat del geni renaixentista.
British fins a dir prou, sempre elegant, l'americana planxada i el cabell despentinat amb flema, l'accent de Julian Sark és un tros d'Anglaterra sobre el cúmul de mossegades yankees dels seus companys d'espionatge. Quan és segrestat per l'SD-6, i més tard reclutat per la gran (grandíssima) Irina Derevko, el senyor Sark demostra que ha vingut per quedar-se.


Té la planta d'un popstar heroïnòman, i només vol quartos: recolzarà qui li pagui millor, i si això vol dir aliar-se amb aquells que fins avui havien estat enemics, no li tremolarà el pols. Fins i tot se'n vanagloria.

El currículum de Julian Sark inclou embolicar-se amb la dona del protagonista... i tornar-la malvada, matar el seu propi pare i carregar-li les culpes a la pobre Sydney, avançar-se a robar les rareses de Rambaldi abans que els agents de la CIA (sempre, i de les formes més estrafolàries), pilotar llanxes sense treure's les ulleres de sol, enamorar una espia novella i viatjar per tot el món en primera classe.

En Sark és poqueta cosa, un nycris, un covard i corre com una rata. Però això li farà salvar la pell més d'una, de dues i de tres vegades. Rastrer, de punyalada per l'esquena i traidor nat, Julian Sark té charm.

David Anders, el personatge que l'interpretava, és una de les noves incorporacions per a la segona temporada d'Herois.

Un fill de puta amb classe... i sort.

4 comentaris:

albert ha dit...

Com diria Marcel·li Virgili: "No el conec".

Questionaire ha dit...

Diverses coses:
a) Això és d'Alias, oi?
b) Quina música és aquesta?
c) Ja està a punt la nova temporada d'Herois?
d) Que et trenquin el nas d'un cop de puny i que després t'el xafin amb el polze ha de fer un mal de nassos (ja jo jajota).

Doc Moriarty ha dit...

a/ És Alias, la millor sèrie d'espies del segle XXI.

b/ La cançó és Kiss my eyes and lay me to sleep d'AFI.

c/ S'està preparant, amb sis nous personatges.

d/ Sí.

jesse_custer ha dit...

Sark es el mejor personaje de Alias, como dice Doc de secundario florero a malo carismático.
Espero que en Heroes sea igual de chuloplaya