dilluns, de juliol 23, 2007

La connexió John Doe

Sabíem que hi ha gent encaparrada en connectar ETA amb Al-Qaeda, i que fàcilment titlla d'impresentables a tot aquell qui li porti la contrària. El que no sabíem és que, ara, els etarres, han fitxat John Doe, el psicòpata de Seven.
Aquí en tenim l'evidència més clara de la relació entre ells:Aquest és el retrat robot que la Guàrdia Civil va elaborar a partir dels testimonis que van estar en contacte amb l'etarra fugit de Castelló. Ja no es tracta de la qualitat pèssima del dibuix (que donaria ple sentit a l'expressió vergonya aliena), ni del fet que si algú veu aquest home pel carrer sortirà corrent perquè és una espècie d'engendre monstruós. S'ha donat la circumstància que part del públic del FIB s'ha apuntat a l'estúpida moda de disfressar-se com el paio del retrat (molt intel·ligent, nanos, molt intel·ligent). L'important és que ja tenim la prova que l'assassí de Seven ha fitxat per ETA, com veiem en el retrat robot que el tinent Mills va descriure en el film...

S'ha internacionalitzat la banda, o és que l'homicida dels pecats capitals era basc? Serà ara Hannibal Lecter el nou ideòleg de la banda? Rebrà classes d'euskera Catherine Trammell? Se li cremarà el marmitako a Leatherface? És el jersei de Freddy Krueger una ikurrinya apedaçada? Podrà MacGyver resoldre aquest merder? Es muntarà un Burger Lehendakari o un Planet Santurce a Palm Beach?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

L'home del retrat, té la mateixa cara que un dummie.

PD: El FIB és la mostra del que representa un festival decadent. qw

albert ha dit...

Hòstia! A mi em foten un barret i unes ulleres i sóc clavat!

Ai mare que em detindràn.

set sota zero ha dit...

Es pensen que un etarra es passejarà pel carrer amb aquestes ulleres d'azafata del 1,2,3 i barret d'inspector Gadget? Aquest retrat robot l'hauria fet millor un nen de 7 anys amb el teleskech.

Questionaire ha dit...

He vist fotos fetes amb una Game Boy Camera que tenen més resolució que el retrat robot aquest...

El Gimene ha dit...

La veritat és que el del retrat robot de Seven tampoc no s'assembla gens a Kevin Spacey.