dijous, d’agost 30, 2007

Dones de bon veure que es barallen en directe per delit dels espectadors masculins

Ha tornat l'Arucitys, amb certs canvis d'horaris i d'equip, i amb l'Arús carregant aquest any contra El Terrat i La Sexta, per la qual cosa m'ensumo que hi ha una negociació que no ha acabat de funcionar aquest estiu...

No obstant, i després del llarg parèntesi per lesió de Montse Solé, torna el gran alicient per seguir aquest programa (a més de David Broc):

L'enemistat gens disimulada que hi batega entre les bessones morboses que un dia van treure un disc (les Piercing) i la model que va començar a Flaix TV fent de panolis puntillosa i sembla haver-se encasellat en un paper que interpreta a la perfecció. Aquests dies, en què només hi ha una de les germanes al programa, s'han assegut juntes (together but not mixed up) i salten les guspires. No es miren, s'interrompen, es delaten i es llencen tot tipus de mocs (throw away the frogs).

Alfons Arús, compleix el teu somni d'una vegada i monta un ring perquè aquestes dues noietes puguin combatre d'igual a igual. Un dia en bikini, l'altre sobre fang, l'altre nues, l'altre untades en oli, la setmana que ve amb nata, etc... Les combinacions són interminables, i elles t'ho agrairien. No vulguis saber l'audiència que tindries.

4 comentaris:

albert ha dit...

Joder, no les coneixia i ni tan sols he vist mai el programa més d'1 minut, però que bones que estàn...

Endavant amb la lluita nua!!

Lo Gené ha dit...

Generalment no veig mai L'Arucitys, però les vegades que ho faig, és per les mosses.

Mare de Déu Senyor.

Questionaire ha dit...

De vegades he vist una de les bessones, en directe, per'llà els platós de TD8. I dono fe que, en directe, està tan sana com per la tele.

Doc Moriarty ha dit...

Aprofiti, ara que Thiago Motta s'en va cap a Madrid...