divendres, d’agost 31, 2007

Eslice Pizza

Sortejant turistes, furtadors i sudamericans de càrrega i descàrrega, és agradable baixar a comprar a la Boqueria. És cert quan diuen que hi pots trobar de tot.
Però la visita indispensable és l'Eslice Pizza, un raconet prop del centre del mercat on pots prendre un tall de pizza per 2,50€, 3,50 si l'acompanyes amb un got de lambrusco rosat ben fresquet.
Són delicioses. La meva preferida és la de verdures, però pots triar-la de formatges, picant, la típica margarita o fer-la al teu gust, amb ingredients comprats al mateix mercat. Pasta fina i molt cruixent, molt i molt saborosa.
T'asseus a la petita barra, fas un mos i contemples la gent passar, alguns embadocats, d'altres alucinant, uns perduts i els que més fent fotografies a tort i a dret. Al segle XIX, la Plaça de la Boqueria és coneixia com el Pla de l'Os, perquè tothom que hi anava a raure semblava que havia nascut amb un os a l'esquena. Ve de gust fer una mica el gandul, tot sovint.
Nyam.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ho apunto, encara que surti una mica car. Un capritx es un capritx i fer el dropo és un luxe.

Per cert, la mossa de la foto el mira molt malament, molt.

albert ha dit...

Quan "baixem" a Barcelona molts cops solem passar per la Boqueria. Ho apunto.

Questionaire ha dit...

Perdoni però, no voldrà dir un "os", sense accent? ës que tenir un plantígrad a l'esquena...

Doc Moriarty ha dit...

Gràcies per la correcció: els accents diacrítics i jo ens portem molt malament.

Senyor estudiant: he manllevat aquesta imatge de flickr sense consentiment del turista americà que la va captar. La noia és la seva parella, així que aquesta mirada explica molt més de la seva visita a Barcelona del que a primera vista podria semblar...