dimarts, d’agost 28, 2007

World's Best Boss

Un dèspota ple de prejudicis, que es creu el pare dels seus empleats però aquests no el suporten. Que tracta el pilota de l'empresa com un gosset faldiller, humiliant-lo a cada paraula, a cada mirada. Que diu que és amic dels seus empleats però no dubtarà a clavar-los-hi un ganivet per l'esquena. Es pensa que es graciós i fa bromes constantment, gairebé totes de pèssim gust, però no acceptarà cap acudit dels treballadors. Pressumeix de prendre decissions crítiques sense que li tremoli el pols, però és un covard que s'amaga quan sap que l'ha cagada.

Michael Scott és el cap d'una oficina local de Dunder-Mifflin, en la magistral The Office.

5 comentaris:

Roi ha dit...

No conec la versió americana però em consta que està súper bé. Sobretot perquè està "copiada" de l'anglesa i va tenir com a assessors els mismíssims Ricky Gervais i Steve Merchant, els genis que van crear l'original.

Per cert, la versió britànica només va durar dues temporades, curtíssimes i va guanyar tots els premis possibles.
Per mi és la millor sèrie de TV que s'ha fet mai. No puc deixar de re-mirar els episodis!

Ricky Gervais is God!!!

albert ha dit...

No hi és en espanyol? En anglés és massa dificil de seguir per mi... Té bona pinta.

set sota zero ha dit...

Sí que fa bona pinta. Cap tele té previst emetre-la?

Doc Moriarty ha dit...

La primera temporada es pot trobar per les vies habituals de rucs, elefants, pandes, etc, i en castellà (cal dir que el doblatge està força aconseguit).

La segona no l'he trobada per la xarxa, però la vaig comprar en DVD, en un pack de 22 episodis per 28 euros, que no està malament.

Val la pena.

albert ha dit...

Genial. M'he empassat els 6 primers de la 1a temporada i és genial. M'encanta el format, els dialegs, tot. Una gran recomanació.