dimecres, de setembre 12, 2007

Cucs

Animalos petits i bellugadissos que apareixen quan menys els esperes. En els darrers dies, n'han aparegut tot tipus.

1. Hi ha una escena de Porltergeist que em va marcar de petit. Un dels tristanbakers que busquen psicofonies dins la casa va cap a la nevera a mitja nit, l'obre, agafa una cuixa de pollastre i li fot una queixalada. Està cruixent. Se la mira i és tota plena de larves nervioses.
Aquest migdia li he clavat un mos a un bon tros de llardó, i en deixar-lo sobre el plat he vist que hi havia cert moviment. Dos cucots immensos remenaven el cos dins, així de grossos, mentre al meu cervell repetia ve hacia la luz, ve hacia la luz.

2. Se m'obre el messenger (que pràcticament no utilitzo) i una amiga em diu estas son las fotos que te dije. Com que sóc ruc i curiós a parts iguals, les obro pensant que s'haurà equivocat, però dedueixo mentre clico que hi ha gat amagat. Ella no respon i es desconecta, l'ordinador comença a fallar i fins avui l'antivirus no ha pogut eliminar l'amenaça. Un cuc, un Trojan Krkic que entra a matar.

3. Si et dius Amor, no tens malucs ni pits i gastes un bigoti de Pancho Villa, ja pots anar dient que ets una tia perquè resulta evident que hi ha gusanito. El Gran Hermano 9 té el millor casting d'un reality que he vist des de la primera Casa de Tu Vida, amb un legionari musulmà, dues bessones garrules, una quillaca amb germanastra adherida, italians, remers, un negre instalador d'aires acondicionats, o la ja esmentada concursant trampa.

4. Una llombriu és el que hi havia dins l'ampolla de tequila que la Britney Spears es va fotre abans de sortir a l'escenari en la seva reaparició. Antuvi tota una sex-symbol, és meravellós seguir en directe el procés autolític de decadència de la Bald Ambition. Carn de cuneta.
El famós video, aquí.

5 comentaris:

Eva ha dit...

què més dóna si la amor es transexual? ja se sap que a GH busquen l'espectacle però a mi em sembla una noia normal, esvarada i calenturienta però bé, com qualsevol noia de 18 anys....
i sobre la britney. bé, si és cert que està en decadència però francament estpà més maca ara amb uns quilets a sobre que abans

albert ha dit...

És preocupant que la que està més bona de GH9 sigui tot un homenot. En el cas femení, al càsting no hauria d'obeïr a criteris psicologics sino purament estètics. És o no és?

Doc Moriarty ha dit...

L'amor no és la que està més bona, senyor albert! No em sigui Guti! I no és pas un transexual, és un travesti. No hi ha cap problema, ja, però que no intentin enganyar ningú, que al primer programa van vendre una bona moto.

Sobre la Britney, és una farlopera amb el cabell rapat en un atac d'alcoholisme, que no sap encadenar dues frases coherents, no lliga els playbacks amb els llavis (de dalt), balla com un crash test dummie i té la mirada perduda de qui d'aquí res serà en una taula de marbre oberta per les costelles. És una Sara Montiel amb 75 anys menys.

albert ha dit...

Bé, jo no he vist encara el GH, m'he fiat de les fotos que he vist per internet. Em refio del seu bon gust.

Anònim ha dit...

Transexual és quan tens la tita tallada, el tal amor té la tranca més grossa que jo, que ja es dir. (uaaala)

Per cert, un dia explicaré la veritable història de Bojan i per què el Barça ens hauria de pagar a tots els catalans el que ha costat la formació d'aquest mosso.

Esteu avisats.