divendres, de setembre 21, 2007

La gent que parla fort

No els entretindré i seré breu: no soporto aquells que parlen alçant el to de veu.

No em refereixo al volum que van agafant les converses en un bar de facultat ple a vessar en horari lectiu, ni a la gent que crida puntualment, sinó a individus que, per la raó que siguin, necessiten ser escoltats per tothom.

És aquella lesbiana que no et deixa llegir al metro, que te la mires i dius amb lo poca cosa que és i ¿d'on surt aquesta veuota? Que parla de la seva vida sexual amb franquesa, centra les mirades i colapsa les oïdes, que et fa tancar el llibre i apagar l'mp3, perquè el to de veu anul·la totes les freqüències. Que et venen ganes de dir-li: com vols follar-te -la si deus tenir la llengua inflamada, tros de boja cigronera!

És el representant de teledos encorbatat a qui la gomina se li ha filtrat pel cuir cabellut i vacil·la davant els companys novells de camelar-se ancianes sense pudor, oh qué bo que sóc, adoreu-me. Vés a descarregar-te Glengarry Glenn Ross, mamón!

És aquella noia amb problemes greus que confón un bar amb El Diario de Patricia, i et confessa asumptes personals amb un megàfon implantat a la tràquea. La gent del voltant que et llença mirades de què li ha fet aquest fill de puta i perquè li ha donat un micro?

És aquell company de feina que alça la veu per que s'escoltin els seus comentaris pretesament gracios... bé, aquest sóc jo.

És el botelloreno que, a les tres de la matinada, comparteix amistat amb la mirada vitriòlica, i tapa el so del camió d'escombraries.

És aquell veí que no sap que en els ascensors, o s'està callat, o es parla del temps, o es diu òstia, si que feia dies que no ens vèiem. Aquell veí que no pot evitar parlar dels bolquers de la iaia o de la visita a l'uròleg, encara que estigui enllaunat amb el carter del segon, la caixera del quart, l'estudiant del sisè i el parell de bessons de sis anys de l'àtic.

Gent que parleu fort: no ens interessa el que pogueu dir.

4 comentaris:

albert ha dit...

M'acaba d'aixafar un post que tenia pensat. Jo també els odio a MORT. Crec que per algun post ja ho havia insinuat.

Narval ha dit...

Jo també els hagués dedicat un post tard o d'hora. No es talli Albert, la gent que parla fort té dret a ser àmpliament críticada.

Efectivament com més fort parlen menys interès tenen.

Questionaire ha dit...

En Jordi Hereu n'és un, oi?

Doc Moriarty ha dit...

Exacte.