dilluns, de setembre 03, 2007

Lot 363

Em va tocar un lot de DVDs de l'En Minoria, per haver encertat què deia aquella cançó infernal del sumari. Vaig enviar la resposta el 14 d'agost (ho sé per la data del correu, no tinc tanta memòria), i la sopresa la vaig tenir el passat divendres, quan em van dir que podia passar a recollir el premi.

Als lots de Nadal hi ha prèssecs en almíbar que mai mengem, neules tan tendres que semblen cotó i turrons sabrosos com cintes de VHS. Al lot de devedés hi venien tres pel·lícules:

  • Underworld Evolution. L'horrorosa Kate Beckinsale, patrona dels capgrossos de Mataró, protagonitza una presumpta història sobre vampirs contra homes llop. Sopor i incompetència cinematogràfica a la màxima potència.
  • Manuale d'Amore. Ni l'he vist, ni la veuré. Ja l'he regalat.
  • Oliver Twist. Tot i tenir la garantia Polanski, he llegit que no és de les millors. Potser una tarda de diumenge caurà, després de fotre'ns una bona sangria, amb la baba tacant el coixí del sofà.

I ara, la nova secció musical...
Filii et Fobii

Que Rihanna estigui boníssima no vol dir que Umbrella no sigui una merda de cançó. Quan la tornada fa una cosa així com "sota el meu paraigües, gües, gües, eh, eh, eh, sota el meu paraigües, paraigües, paraigües" no puc evitar indignar-me. Rihanna, guapa, dedica't al porno, on la lletra no importa del tot.

Offspring té un himne dedicat a Touré Rocketman Yayá, el clàssic All I Want.

4 comentaris:

albert ha dit...

Touré Yayà mereix un post exclusiu que en breu podreu disfrutar.

Questionaire ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Questionaire ha dit...

Respecte a aquesta cançó dela Rhianna, té tota la raó, però s'enganxa com un moc. De cançons sense solta ni volta, la història del pop n'és plena, com aquella que diu: "ella t'estima, ié, ié, ié", d'uns tals Beatles...

Espartà ha dit...

bé...

el meu mite eròtic adolescent va ser la Sabrina (coses de les hormones), així que la Rihanna em sembla una elecció més acceptable.

entre Boys i la Umbrella...està clar que en aquestes coses, les lletres són "lo de menys"