dimarts, d’octubre 23, 2007

Dinar a IKEA

Si alguna cosa bona hi ha de dinar a IKEA és que no és necessària fer reserva. Ara bé, el millor és anar-hi entre setmana, perquè dissabtes i diumenges amb prou feines pots ensumar l'edifici a uns quants quilòmetres de cua.

El local és molt accessible, amb aparcament propi, lluminós i molt espaiós, amb àmplia zona de passeig per on es pot disfrutar de tot tipus de mobiliari i accesoris per a la llar. Hi ha disponibles novel·les en suec, per fer passar l'estona.

El restaurant d'IKEA és ple de gent: treballadors de la botiga, visitants, operaris d'obres properes o comercials de la fira propera. Però s'hi pot trobar lloc amb facilitat.

Sorprèn que no t'has de muntar els plats tu mateix, ni que te'ls facin cuinar. El sistema és el mateix de la botiga, tot i això: caminar entre fileres d'estants on hi ha el producte a escollir i agafar el que més t'agradi.

La varietat és escassa, i gairebé tot gira al voltant del salmó (fumat, marinat, al grill...), encara de carn hi ha mandonguilles (que semblen socarrades) i llom (del tacte d'una prestatgeria), amb patates o verduretes d'acompanyament, tot molt propi d'un menjador escolar.

Es recomana haver endrapat un parell de hot dogs (que no frankfurts, que aquí queda provincià) abans d'iniciar el recorregut, perquè el dinar no atipa. Embafa, sí, però no atipa. És més de l'estil McDonalds o xino guarro, dels que a la mitja hora ja tornaries a dinar. I és dels que repeteix, oju.

Els plats estan sobre els 3 o 4 euros cadascun, per la qual cosa és una opció econòmica.

Crida l'atenció que la vaixella és normaleta, de plats rodons i blancs, així com els coberts ben simples.

6 comentaris:

albert ha dit...

Per 1€ té un exquisit rollet de canyella i un café. És per fotre-se'n 3 o 4 euros.

El Gimene ha dit...

Doc, està segur que no es va menjar un catàleg per accident?

cargol ha dit...

Els noms dels plats s'entenen o també són escrits en suec?

jair d ha dit...

proposo quedar un dia al primer pis i fer un campionat de menjar frankfurts (és un dir) d'aquells de 50 cèntims. estem o no estem?

Doc Moriarty ha dit...

Li prenc la paraula, i l'adverteixo que guanyaré.

Lo Gené ha dit...

La foto posa que no vegis...

PD: això de menjar frankfurts sona una mica homosexual.