dilluns, d’octubre 01, 2007

follar follar follar follar

En Hank Moody és un escriptor d'un sol éxit. Va publicar God hates us all, que va trencar motllos, i del qual se'n va fer una adaptació al cinema, Crazy little thing called love, protagonitzada per en Tom i la Katie.

El cas és que en Hank s'ha fet d'or però odia la pel·lícula, segueix enamorat de la seva exparella però aquesta té una relació seriosa amb un paio seriós, estima la seva filla però ella sembla més madura que ell, i no ha tornat a escriure una puta línia des que va acabar God hates us all.

En Hank supleix la falta d'inspiració amb el sexe, i es tragina tot allò que es mogui i faci olor de dona. I té un do: totes li ponen.

Californication dura 30 minuts clavats i no és una telecomèdia, ni un drama, ni carn ni peix. I t'ho passes bé veient en David Duchovny interpretant un adult peterpanitzat amb la bragueta fàcil. Ja sabíem que en Duchovny té tendència a l'autoparòdia (ho vam veure a Evolution), el que ara comprovem és que és capaç de fer-nos creure que ja no és l'agent Mulder.

Bons diàlegs, situacions ben resoltes i molta mala llet, barrejat amb unes generoses dosis de sexe sense censures, i tenim una de les sèries més atractives de la temporada.

Afanyeu-vos: la crítica a USA l'està cosint a ganivetades.

2 comentaris:

albert ha dit...

Té bona pinta. Quan surti en castellà me la baixo.

jair d ha dit...

bonissima. es carda una monja al capítol 0!