diumenge, d’octubre 28, 2007

Precaució, amic conductor

En la darrera setmana, al volant, m'he trobat amb:
  • Un avi que em colpeja el retrovisor del pilot quan em passa pel carril del costat en un semàfor en vermell. Afortunadament, acabava de treure el braç de la finestra.
  • El mateix retrovisor, fet miques per terra, quan torno al cotxe després de visitar un amic a la seva botiga. Menys de 30 minuts estacionat i la carcassa per terra.
  • Un home que decideix fer el cediu el pas en la incorporació a la ronda un cop ja ha entrat. Atura la Renault Express just davant nostre, que anàvem pel perillosíssim carril dret de la Ronda de Dalt.
  • Un autobús que decideix, en passar una cruïlla de l'eixample, que el semàfor vermell no és prou vermell per a ell.
  • Un ciclomotor empàtic l'imita en una altra cruïlla.
  • Un home gran i d'ulleres considerables dubta al bell mig del Paral·lel quan un urbà el desvia de la ruta que volia agafar. El dubte va acompanyat de frenades en sec aleatòries.
  • Una senyora que obre la porta del copilot per sortir del cotxe, sense mirar si ve o no cap altre vehicle. I sí que veníem.
  • Un quillaco que confon l'intermitent de gir cap a la dreta del nostre cotxe amb un invitació per deixar la moto trucada enganxada al lateral que assenyalem.
La foto correspon a un cotxe de mossos aparcat al carrer Miodowa, en ple barri jueu de Cracòvia.

6 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Oh, veig que un dels milers de Almeras dels Mossos venuts a posteriori de segona mà han arribat a Polònia, que bonic. Un amic meu també en te un, però amb les portes blanques.

Canviant de tema.

Fa uns dies, pel mig de Lleida en hora punta i degut que pràcticament se'm mengen, vaig fer un petit (molt petit) copet de volant, amb la mala sort de colpejar amb el meu retrovisor dret el retrovisor esquerra d'un cotxe dels mossos. Vaig tenir molta sort, doncs no vaig trenar res i ells es van comportar. Si en el fons, tot es qüestió d'educació collons...

rumbero ha dit...

Bones Doc!

Sóc novell amb això dels blogs i no sé si es respon en el propi blog o en el que comenta, però en tot cas, ho faig aquí, i de pas comento el teu escrit!

Cert que els de Renault extrapolen el seu nou anunci de tota relació temporal, i milloren la primera versió...que a mi no em desagradava en absolut.

Lo del grup...doncs només dir-te que el cantant no va arribar als 50, i n'estic segur que les seves extremitats en tenen una reacció directa. Tan ajetreo no podia ser bo.
I "aceptamos Papa Noel como Rasputín" sempre i quan aquests sigui pare d'un Rasputinet i tingui una mare anomenada Rasputina.

Sobre les teves peripècies al volant...hi estic totalment d'acord. Precaució, amic conductor...i és que hi ha molt (massa) energúmen suelto pels carrers i carreteres!! Això si, per A, per B o per C, aquest energúmens fills de perra sempre es salven de les multes dels urbanos, però en canvi, hom precabut i conscientciat amb la seguretat vial, si un día aparca en doble fila 5 minuts, es troba el paperet grog enganxat al parabrises.

A la foguera tots. Els Urbanos i els capullos que conduiexen per Barcelona com si fóssin l'Especialista Mike a Death Proof...però amb cotxes i motos molt més cutres i sense tenir-ne ni idea!

Divadelro ha dit...

tito, no fotem...de debo?collons, com esta el pati...

cargol ha dit...

Posi's unes punxes a les rodes com les quàdrigues de Ben-Hur, veurà com el respecten.

set sota zero ha dit...

Els ciclistes, els homes grans amb ulleres de cul de got i les senyores pijes amb 4x4 només els haurien de deixar circular els diumenges al matí, de 8 a 11, per Montjuïc. Als quillacos amb moto trucada quan vulguessin, sempre i quan fos baixant les costes del garraf sense frens.