dimarts, de novembre 06, 2007

Impacte cranial #11: qui val, val, i qui no, entrena el Real

Schuster, el qui havia de portar l'excel·lència i el jogo bonito al club merengue, va camí de ser una mala còpia de Mourinho. No és el mateix ser Blofeld que el dolent de l'inspector Gadget, Don Bernardo. S'ha guanyat vostè un lloc al nostre panteó de zombies menyspreables.

5 comentaris:

jair d ha dit...

a bernardo li encanta ser així, encara no es creu que l'hagi fitxat el madritz, d'aquí aquesta conducta erràtica. penseu que aquest senyor té un mercedes de color rosa i es fa les metxes. aposto 30 euros i dues boles de drac que aquest merda el despatxen tornant de nadal.

albert ha dit...

El principal problema que té és que no ell no sap que és tan imbècil.

Doc Moriarty ha dit...

Aquest home és de la Iglesia de la Cienciología. El que és estrany és que no doni les rodes de premsa posteriors al partit fotent bots sobre un sofà.

cargol ha dit...

De l'Església de la Cienciologia?, no digui res més, que entre això i la foto que ha aconseguit sortint de Valdebebas m'hauré de fotre una valeriana triple (en got de tubo i un parell de glaçons, siusplau) per poder dormir.

albert ha dit...

Per cert, friso per el dia en que Fernando Hierro sigui entrenador del Madrid. Que ho serà. Aquell dia, Bernardo i Mourinho semblaran més dòcils que Hawking amb la cadira sense piles.