diumenge, de gener 27, 2008

Futbol Club Brossalona

Si jugues sempre amb una bala al tambor del revòlver, algun dia se t'acabarà disparant. I a can Barça ja portem uns quants caps rebentats, darrerament...

6 comentaris:

super ha dit...

"Si jugues sempre amb una bala al tambor del revòlver, algun dia se t'acabarà dispararà"

Jordi Costa rules the world.

Aquest any ni lliga, ni Champions -s'ha de tenir molta fe per creure que la guanyarem-, ni copa del Fill de Puta -que jo no la vull per res-. I de fet, millor així, doncs com a mínim la renovació està assegurada.

Lo Gené ha dit...

Lo d'abans era jo :(

albert ha dit...

Lo pitjor encara està per venir. Quan en Ronnie representi que ja torna a estar "bé", jugarà sí o sí. Per tant, encara hi ha marge per empitjorar.

El Gimene ha dit...

Quan demanarà la grada la dimissió d'en Laporta? Quant queda per a les eleccions? Seria en Jack Bauer un bon entrenador pel Barça?

jair d ha dit...

no veia una passivitat tan gran en un camp de fútbol des de lo del foé. no ens mereixem ni lliga, ni copa (no la menyspreem, que és un títol al bernabéu) ni champions on, per cert, ens podem creuar amb el madrit(argh).
ara bé, apunteu aquesta dada: és tremendament improbable, però aquesta pot ser la típica lliga que el madrid perd sense saber-ho. nosaltres ho podem fer encara pitjor, però ells també.

Ghandi ha dit...

No t'equivoquis. El problema és que no hem rebentat prous caps: començant pel de l'entrenador.