dilluns, de gener 07, 2008

La telefonia va matar l'estrella de la música

Avui que he vist un dels descartats del càsting de Fama caminant per la Maquinista, he tingut una epifania: Motorola i Nokia han convertit la vida en un xivarri constant.

La banda sonora de la ciutat són ninyatos del país amb metxes platines (el mateix pentintat que duien les actrius de La Cubana a principis del noranta, ara icona de la moda) amb el telèfon a la mà retronant soroll; sudamericans al metro amb el mòbil emetent reaggeton distorsionat a tota castanya; o parelletes mamades en un bar provant totes les melodies insofribles del seu nou aparell, amb el volum al màxim.

El concursant, per qui hagi vist l'entretingut càsting, és el paio que s'assembla a Johnny Depp a l'época de Jóvenes policías, que s'hi va presentar amb el seu nòvio i que ha vist com aquest entrava i flirtejava amb d'altres paios.

Per cert, un parell d'apunts del pugrama:

  • Hi ha una professora que és un encreuament entre la senyoreta Rottenmayer i Sarah Connor.
  • Hi ha un professor que s'ha passat dies criticant i deixant anar perletes com me gusta tu rollo, eres amazing o desprendes mucho energy. El reconeixereu perquè és el fill de Pocahontas i Mickey Rourke, sembla que vagi fumat, i perquè el dia que va ballar per demostrar el seu talent es va fer palés que és un autèntic impostor.
  • Hi ha un coreògraf que és el Hombre Cangrejo, de Me llamo Earl.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara no he vist ni 5 segons de fama, però sona espectacular.

Sobre els gilipolles amb el telèfon emetent música, jo també n'estic fins als nassos. Li sobra alguna Mauser de quan escrivia Montecristo?

PD: Vostè té permís d'armes, oi?

albert ha dit...

El pitjor de tot és que es pensen que la resta disfrutem amb la seva música de merda.

cargol ha dit...

Diuen que aquests càstings són de lo milloret que es pot veure a la tele ara mateix.

Els mòvils haurien de tenir un dispositiu que a partir d'un cert volum etzibés una descàrrega de 50000 volts al desgraciat que ens tortura amb els seus "politonos".

Aleix ha dit...

Entre "Fama" (sic) i "Tu si que vales" (resic) els platós televisius s'assemblen cada dia més a les oficines de l'inem (o les del Proyecto Hombre, ja posats). Un parell d'apunts ràpid sobre aquesta calamitat de can Cuatro i me'n vaig:

1)L'index de monyes per metre quadrat arriba a un nou record, molt per sobre del meu llistó personal. Al noviete d'en Johny Deep li auguro escenes de dutxa memorables.

2) Per què tothom balla hip-hop, pseudoreggeton i similars? Des de quan el ball es limita a tios en xandal i canis tenyides?

En aquest ordre de coses, la coherencia del program arriba als nivells de Vendelplà. En un casting, una mulata digne d'anuncis classificats intenta passar de nivell ballant a lo gos-en-zel amb un professor i el comentari que rep és "lo siento, no es el perfil que buscamos". Perdó?

Questionaire ha dit...

Hi ha una tia del jurat, una de moreneta (de cabell) que està ben bona... Aquesta és la meva màxima aportació a aquesta puta merda de pugrama de monguers i gayers.

Doc Moriarty ha dit...

La coneix? La Marbelys?