dimecres, de gener 16, 2008

La toia Jackson és Giovanni Dossantos

Amb qui cony ha empatat Giovanni Dossantos?

Julio Alberto es mi guía, güey.

Aquest marrec, que amb disset o divuit tacos ja ha demanat dos augments de sou al club, és La toia Jackson.

Quan se'l va comparar amb Messi, ell s'ho va creure. Quan va marcar un gol al Gamper, es va pensar que ja era més bo que el crack argentí. És com si Maria de la Pau Gener es cregués millor que Kafka.

Per sort, la realitat l'està descobrint com el bluff que és, al nivell de Christiansen. Un jugador individualista de tècnica limitadíssima, que sempre té la mateixa idea al cap: córrer cap al centre de l'atac. No se'n va de ningú, no sap driblar, no la passa mai i acaba perdent la pilota. En defensa és destraler i gens subtil, i en el joc col·lectiu apareix com un llast.

D'acord, es podria dir que encara és jove i que té molt de temps per millorar. Per això mateix, ara és el moment de vendre'l, que a fora encara els tenim enganyats. Potser en treuríem uns calerons.

Però que aquesta temporada jugui poc, per favor. El nano de Linyola el deixa massa en evidència, i ser escridassat constantment al Camp Nou en la primera temporada amb l'equip (com va passar ahir davant el Sevilla) podrien baixar el seu preu fins a l'extrem que haguem de regalar-lo al Fenerbace i a sobre pagar-li els drets d'imatge.

6 comentaris:

cargol ha dit...

A veure si el podem encolomar a alguna equip de la Premier amb aspiracions, els clubs grans ja han vist que el gitanet és un fiasco.

Aleix ha dit...

El que no entenc és per què va de brasiler. No es podria buscar un nom artístic més adient, tipus Gabriel Mendoza, posem per cas?

No serà un més de la troup "admiro a Ronaldinhoelmillorjugadordelmonquehafettantperaquestclub"?

albert ha dit...

Respecte a això del nom, jo crec que va néixer quan la Regina do Santos estava de moda. Ell es deia Maximiliano Saucedo i com que van veure que era un nom gens interessant van decidir canviar-li per un que fos moda. Pensaven que eren la hòstia de originals.

Vaia merda de teoria i de comentari. Adéu.

Anònim ha dit...

Jo no entenc el que passa amb aquest "ninyato", no ho entenc. No crec que sigui mal jugador del tot, el seu problema es de passotisme total i absolut. Es el primer jugador de la història al que se li han pujat els fums abans de ser NINGÚ. ¿Qui cony es creu que és?

No es mereix ni jugar a l'Espanyol.

Birli ha dit...

És l'hereu de Babangida!!!. Penso que a Can Chelsea li pagaran el que demana...espero que així sigui.Però serà dificil enganyar a qualsevol club perquè se l'enduguin.

PD:Força Guddy!!!

jair d ha dit...

i, si se'm permet, diré que té cul de nena gorda.