dimecres, de gener 23, 2008

With a six and a four, Maddie under the floor

Amb el cas Madeleine, es produeixen fenònems realment curiosos de la mnemotècnia. A mida que passa el temps, els testimonis van recuperant la memòria i acurant els detalls de tot el que van veure aquell dia.

Vam passar de la incògnita absoluta sobre l'home del sac a, fa pocs mesos, tenir una imatge borrosa d'un paio amb una nena als braços.

Ara, una estiuejant anglesa amb una sorprenent capacitat de retentiva fisonòmica ha descrit l'home que diu que voltava sovint per l'urbanització on va desaparèixer la petita del l'ull estrany. Gail Cooper (que no és un nom d'Especialistas Secundarios, sujuru) assegura que des d'un primer moment (fa 8 mesos) va sospitar del paio.

Amb el dibuix, per fi, tenim el sospitós del segrest de Madeleine:Que si s'haguessin esperat una mica, podrien haver dibuixat a Heath Ledger i ja tindrien el cas tancat, amb un suicidi dramàtic inclós.
-He planejat un viatge.
-A Portugal?
-Mmm...


Tot sovint, però, aquests gargots funcionen...

El consell del dia

Mai emmagatzemeu restes cadavèriques en un lloc tancat: se us plenarà de mosques enormes que esclaten en bombolles de sang quan les rebentes. Tot plegat molt entrentingut.

4 comentaris:

Questionaire ha dit...

No s'oblidi de la pinyata postissa del bo de'n Bob Thorton, que el del dibuix té més dents que una pel·li de cavalls...

cargol ha dit...

De la pàgina dels gargots m'encanta la notícia de la cerda transgénica fosforescente.

Anònim ha dit...

S'han fixat que el paio del retrat també s'assembla al Dave Grohl dels Foo Fighters?

Adso ha dit...

Más que a Billy Bob Thorton el dibujo se parece a Dave Windorf, cantante de MONSTER MAGNET. Es clavado.