dilluns, de març 31, 2008

Las náuseas de Angelino

La viva imatge de la infàmia televisiva. No és teleporqueria, és gasòfia enregistrada i emesa sense contemplacions.
El programa de sobretaula de Telecinco, amb la pneumàtica Carmen Alcayde, té tots els números de durar quatre dies. Literalment. De divendres no passa.

L'Alcayde, sense guió ni tenir clar on mirar, es frega les mans perquè no sap què fer amb elles (obvieu acudits fàcils, ja me'ls sé) i intenta que un post-adolescent homosexual amb acné, pentinat d'escarola i ulleres de Berto Romero comenti l'actualitat amb gràcia. Una revisió horrenda d'aquell nefast Pecado original.

Les intervencions de l'engendre aquest provoquen repulsió immediata. Los espectadores se van a enamorar de él, van dir els productors. Si dins la definició d'espectadores s'inclou la de "persona o persones amb irrefrenable comportament homicida que ve acompanyat d'una forta dosi de sadisme i crueltat", sí, s'enamoraran d'ell.

El programa es basa en trucadetes presuntament hilarants a la COPE o a l'Episcopat de Tenerife, en gags interpretats per nens amb evidents signes d'oligofrènia, i en la Carmen Alcayde tapant-se les cuixes tota l'estona mentre ignora la coliflor que té com a presentador.

El highlight és d'allò més burro. Repartir bitllets de cinc euros en una plaça de poble de l'Espanya profunda. Bravo.

Qualsevol llúdriga lobotomitzada sabria que un programa que es bateja com a "Las gafas de Angelino" no té futur.

PS. Gipsy kings strike back, right here, right now:

7 comentaris:

Vironer ha dit...

Aquest pederasta de merda té menys futur -encara!- que el programot aquest. A l'igual que el Pedrito del Barça, amb un nom així estàs llest... Alcayde, oi que ets dels Països Catalans? Envia un c.v el divendres quan pleguis (del tot)a l'atenció del Conrad Son que crec que pots trobar una molt bona sortida.

albert ha dit...

Carmen Alcayde, aaaaaahhhhhhh!!!!

Questionaire ha dit...

Està estupenda, en aquesta foto, no? Per cert, la reportera de Huelva, vestida de vermell... Que la portin als Santfermins, ja veuran quines risses.

setry ha dit...

¡Extra! ¡extra! el señor Moriarty es el nuevo oráculo (y van...)

http://www.lacoctelera.com/ydesperte/post/2008/04/11/telecinco-finiquita-las-gafas-angelino

setry ha dit...

Ups!
Telecino finiquita Las gafas de Angelino

Doc Moriarty ha dit...

El que sabe, saba.

Anònim ha dit...

Si tens tans collons per criticar tant, xk no poses el teu nom? tots iguals...cobards.