dimecres, d’abril 30, 2008

Del que n'aprenguin al que no nos embauquen en cinc dramàtics passos


United vs. Unicef

Prou de fer beneficència al camp. Prou d'exercir d'ong. Traiem d'una vegada el logo d'unicef de la samarreta. Des de que el portem juguem com un equip de monges de clausura que vol entrar amb la pilota controlada dins la porteria.

Eto'o vs. El seu puto ego

Tres dies abans del primer partit de semifinals, Samuel Eto'o diu que si l'any que ve no guanya un altre títol, se'n va.

No cal esperar tant, Samuel! Ets el davanter centre de l'equip, i la teva feina és fotre gols. Amb gols es guanyen títols. Al Manchester, en 180 minuts, zero tantus.

Vengue'm Samuel. Ha perdut la velocitat i l'espurna, s'entrebanca amb la pilota i és qüestió de temps que torni a reventar el vestuari.

Amb els diners que encara en podem treure (i sumem-l'hi els de l'Henry), no hi ha dubte: Benzemà.

El brasileny vs. El món

La moreneta R10 no ha tingut ni els sants collons d'acompanyar l'equip en cap dels dos partits de les semifinals. A sobre, té tota la pinta de sortir a preu de saldo. Què trist.

Rijkaard vs. Tots

Em sap greu per en Frank. Aquest tio ha guanyat dues lligues i una champions, però és tant apte llegint partits com el meu sofà. No té autoritat al vestidor ni enlloc. Potser li caldria un segon entrenador amb caràcter, i no aquella mòmia embalsamada que dormita al costat durant el matx.
Els noms dels recanvis... mala peça al teler.

L'afició vs. l'afició

El més que un club té una afició caníbal. Es critica sempre, hi hagi o no raó, perquè quan finalment hi ha motius sempre hi ha un clam social que resa: ja ho deia, jo!

4 comentaris:

newyorkDC ha dit...

Ho sento, dec ser un ilús per pensar que aquesta colla de pòtuls sanguinaris podrien acabar amb el totpoderós Manchester...

Renovacio JA!

Intel·lectual Punk ha dit...

Un cop més, els catalans anem a la cua d'Europa.

Mire vosté sinó aquestas notícia: http://www.3cat24.cat/noticia/275912

Europa i tot el Món horroritzada amb Josef Fritzl i nosaltres l'únic que podem aportar a la crònica negra és un complexe d'Edip tardà, covard i de Sant Gervasi de Cassoles. PATÈTIC!!! Estem a la cua d'Europa, com diuen els del PP!

I parlant d'Europa, ara he de deixar-lo. Estic molt ocupat manipulant les votacions d'un concurs
http://www.piradosalpoder.com/pirados/21/03/2006/1063/

joanarcaic ha dit...

"bueno",
el barça es dels pocs clubs que te l'honor de tenir una afició, que d'entrada, sempre va cabrejada al camp i amb ganes de xiular i treure el mocador. després si l'equip funciona, juga bé i marca gols, llavors, aplaudeix..........
ho pitjor de tot, potser sigui que en Fergusson ho va deixar força clar a la roda de prensa abans del partit: el barça sempre juga igual, i punt.

albert ha dit...

L'aficionat tipus del Barça és de lo més miserable. Més que l'aficionat, el soci. Sempre critica (com a mínim els que jo conec). L'última perla escoltada en boca d'un soci parlant de la temporada que ve, és: "Josep Guardiola no acaba la temporada".

Miserables.