divendres, de maig 23, 2008

George Lucas Asylum


S'hauria de recobrir George Lucas de plàstic fos i vendre'l com a nino arti(en)culat en hamburgueseries.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

I si se li treuen les vísceres, el dissequen i l'exposen al Museu d'Història Natural de Nova York?

Sota hi podrien posar un cartellet: "L'home i la decadència".

Lucas = Fill de puta.

albert ha dit...

Doc, jo crec que hi anaves amb masses expectatives. En tenies tantes ganes que al final t'ha resultat una merda. És normal.

Vironer ha dit...

això que té sota la barbeta de merda aquesta, és coll o papada?

Pansete ha dit...

Brevíssim seminari de comunicació no verbal. Avui, "Com detectar un cas extreme de cinisme irreversible".

Parin atenció a la presumptuositat reflectida en la forma d'ona irreverent del pentinat del subjecte de la fotografia. Tot sabent que el tupé en qüestió està absolutament anticuat, el subjecte el porta amb un desparpaju i un descaru notables, signe inequívoc de la indiferència davant el parer dels altres davant de qualsevol mena d'assumpte o qüestió humà o fins i tot diví.

Parin atenció també als ulls del nostre retratat. ¿Aquestes parpelles que ja estan de volta de tot no deixen entreveure en ambdues nines el símbol del dolar?

Nogensmenys, aquesta boca que amb prou feines pot contenir una rialla davant la decepció de milions de persones, també és símptoma inequívoc del immens cinisme del cas pràctic aquí exposat. És la mateixa rialla que l'ínclit retratat no podia dissimular quan es varen organitzar comandos terroristes que el volien matar salvatgement per haver generat un subproducte infernal com Jar Jar Binks.

I finalment: la papada, aquesta immensa papada paorealesca que encara tantes nits d'odi ens ha de generar.

Fins aquí la sessió d'avui. I recuerda, amiguito:
El Libro de Pansete enseña,
el Libro de Pansete divierte,
y mientras tanto Lucas,
dobladita te la mete.

Questionaire ha dit...

Deixi'm sospitar que l'última de l'Indy no li ha agradat gaire...

joanarcaic ha dit...

pero la cosa es que les tres primeres funcionen.( les de Star Wars i les de l'Indy). la qüestió es que Spielberg, porta una série de pelicules de ciencia ficció+acció+familia, totalment impresionants (almenys a mí m'ho semblen) i ara arriba l'Indy IV i alguna cosa no funciona. a partir d'aquí spoilers....:


-ens han canviat l'Indy. ja no es aquell paio que es riu d'ell mateix i que le parteixen la cara cada dos per tres. per algún motiu, "el nou Indy" ens l'intenten vendre com un "jovenet" i aixó no pot ser (no cola, només de veure'n la postura que duu de vellet el pobre Harrison). la manera de presentar els personatges, es erronea. L'Indiana hauría de estar retirat (donan't classes) i una força exterior (Shia aka "vull ser Marlon Brando") l'hauría fer tornar a agafar el barret i el fuet.

-la relacció Indy-Mutt esta desaprofitada. es curiós que la relacció Indy-"pare de l'Indy" (com diría en Sallah) estigués molt millor treballada.

-la "sorpresa final" falla, em sembla, per que en les altres 3 pelicules es tractaven de poders súbtils. L'Arca de la Aliança, encara no sé per qué serveix, les pedres de l'India eren boniques y el Sant Grial només funcionava dintre la cova. a més, tot i ser objectes "mágics" o sagrats, mai visualitzavem els "Déus" a quí pertanyien aquells objectes. un podía creure que tot alló eren objectes mágics o no. la nova pelicula no deixa opcció.

-"ostia puta, deixa que el fill agafi el barret i se'l foti, a veure si així la próxima pelicula es millor"...................

tot i això no m'ha acabat de desagradar. té els seus moments, encara que potser la he trobat massa PeterJacksonera (en la pitjor accepcció del mot, o sigui King Kong i tot el conyas de escenes "ara pujem una pedreta, ara en baixem 50, ara surt un dinosaure, ara un insecte gegant......"

-¿que collons i fotia en Widmore allí? tot está conectat, tot.............lol

Doc Moriarty ha dit...

Jo també vaig veure-hi en Widmore, i en general coincideixo amb la seva opinió, sr. Arcaic, però amb matissos.

Per als qui no ho sàpiguen, poden visitar la meva ressenya d'Indy IV a The Movie Snatchers, on em quedo prou descansat.

joanarcaic ha dit...

by the way, Irina Spalko es Ukrainesa o de L'Alt Empordà?

El Gimene ha dit...

personalment, m'ho vaig passar bé, però hi vaig trobar massa merda digital i ja se sap que quan els efectes visuals se'n van de mare es comencen a veure massa les seves limitacions, per molt que portin el segell ILM. Em diran que sento una excessiva passió per Spielberg, però en les pel·lis que són cent per cent seves els efectes digitals mai canten com una almeja, que és el que passa en aquest cas. Potser serà perquè algú hi ha fotut la mà més del compte.

El guió el vaig trobar correcte, massa passat de voltes en molts moments, però em va semblar un gran encert que es jugués amb l'edat del prota tot i que em va semblar un error no incidir-hi més i fer-lo més geriàtric encara (perquè en Ford està molt, però que molt iaio). Per a mi, que no tenia Indy mitificat, la pel·li ha estat divertida... i punt, sense emprenyamentes.
Sigui como sigui, m'agradaria saber quina mena de pel·li ens hagués ofert Spielberg sense la influència de Lucas i amb el guió que el gran (mític, colossal, esplèndid) cineasta Frank Darabont va estar-se currant durant més de dos anys i que després de ser rebut amb entusiasme per Ford i Spielberg... va ser llençat a les escombreries per Lucas, que com demostra la foto cada día té més cara de gilipolles.